Jasdik kérdése:
Első autónak mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Sziasztok!19 éves vgagyok, de már fél éve gyüjtök egy autóra, 600.000FT körül szeretnék venni autót.Sportosabb autók érdekelnének.A Mitsubishi Eclipset nézegettem.Mivel elég sportos autó nak tűnik.Ti mit ajánlatok?2016. aug. 10. 22:37
1/12 anonim válasza:
Az eclipsről nem tudok nyilatkozni csak mitsubishi lancernel van tapasztalatom az jó volt . ha sportosabbat akarsz akkor esetleg ford focus 2000 motorral vagy opel vectra b 2.0/2.2-es vagy 2.5-ös motorral bár az ritka . vagy valami 1.6-os suzuki .
2/12 anonim válasza:
Biztos nem mernék ennyiért Eclipse-t venni.
Calibra?
3/12 A kérdező kommentje:
Inkább gyűjtök még, mivel a Suzuki-t nem szeretem sőtt..A másik 3 al meg az a bajom.Hogy attol hogy rá raksz egy kipufogót ugyan ugy családi autó lesz...
2016. aug. 11. 08:37
4/12 anonim válasza:
Opel calibra-tigra, punto abarth
Viszont azt vedd figyelembe hogy ennyiert csak ha nemis szethajtottat, de elegge meghajtottat kapsz, illetve az üzemeltetési költség sem 2 filler
5/12 A kérdező kommentje:
Gondolom, ezért inkább 3-4.000euro körül keresek Eclipset!
2016. aug. 11. 12:24
6/12 anonim válasza:
Az a baj, hogy ennyi idős sportos autót találni, olyat,ami nincs teljesen széthajtva, nagyon-nagyon nehéz. Én a helyedben vennék egy Focust, vagy egy Meganet 2000-2002 körülről, abból is olyat, ami benzines 100 LE körül, megkímélt, mondjuk egy öreg bácsié volt, és vigyázott rá, van benne 90.000 km. Azt megvenném azért az 500.000-ért, amibe kerül, és még 200.000-ért helyreraknám, vennék hozzá ezt-azt, chipelném, és lenne egy megbízható, örökké futó autóm.
7/12 A kérdező kommentje:
Értem én, de én ki szeretnék tünni a tömegből.Most éretségiztem.És már egy ideje gyüjtök.Még ha gyüjtök 1-1.5 millió FT körül lehet találni 99 es évjáratot?
2016. aug. 11. 13:35
8/12 anonim válasza:
Ilyen szedett vedett sz@ rokkal nem fogsz kitűnni a tömegből! Látszik rajtuk hogy öregek és használtak! Költhetsz rájuk, de felesleges, ha kitűnni akarsz akkor S mercit vagy vmi komolyabb audit nezz, ne ilyen.... Kat.
9/12 A kérdező kommentje:
Látszik rajtuk, de itt a faluba egy kormoló Golf 3 ra tátott szájjal néznek, + Egy Kipufogós zsigulira is...
2016. aug. 11. 21:22
10/12 anonim válasza:
Nem jársz vele majd városban, és csak a faluban fogod használni? Ott lent lehet hogy uhhhh,ahhh nezesek lesznek, de mihelyst komolyabb helyre mesz azonnal levágják hogy honnan,milyen rétegből! És most lehet anyazni meg tarsai, hogy milyen hely az ahol megnezik az ember kocsijat... Igen van ilyen hely! Sőt, az emberek is ilyenek! Kivel tudsz komolyabban bedzelgetni,kit tekintesz "egyenlobb" felnek? A szakadt golfost vagy az igenyes szep de mondjuk esetleg regi mercist?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!