Első autónak milyet ajánlotok?
Figyelt kérdés
Aránylag magas vagyok 190 centi, ezért valami nagyobb autó kellene, nem mondjuk egy Punto, Corsa. Főleg városban lenne használva, de ott is dinamikusan, és persze mondjuk az se okozzon neki gondot, ha át kell menni másik városba. Felszereltségben fontos lenne a biztonság, gondolok itt ABS-re, szervo-ra és minél több légzsákra. Emellett kényelem szempontjából kellene klíma és legalább 2 elektromos ablak. Főleg benzines érdekelne, de esetleg dízel is. A keret olyan 600.000 Ft körül van. Én eddig mk3/mk4-es golfot néztem, de ilyen árkategóriában nem találtam, ezért is kérem a segítségeteket, hogy miket is ajánlanátok. Főleg ferdehátú,esetleg Sedan, vagy valami kis kompakt érdekelne.2016. ápr. 10. 20:27
1/12 anonim válasza:
Nem értelek,Punto nem kisebb mint a golf 4 :) magasságra legalább is nem.
187 vagyok és egy honda civicbe elférek.
Bár mondjuk nem vennék mégegyszer hondát.
600e benzin.
G Astra-t tudnék ajánlani.
2/12 A kérdező kommentje:
Az egy dolog, hogy magasságra nem kisebb, de mondjuk abba is gondolj bele, ha esetleg be ül mögéd valaki, az hogy fér el. De úgy gondoltam, hogy ez ilyen alap dolog, ezek szerint nem.
2016. ápr. 10. 20:34
3/12 anonim válasza:
Nem alap dolog, mivel alapjáraton magadnak veszed a kocsit nem az utasnak. Ha nem családi autónak szánod, és nyilván a kérdésből az jön le, hogy nem, ezért miért lenne "alap" dolog, hogy hátul még jógázni is tudjanak.
Az autók meg úgy vannak kitalálva, ha teljesen hátratolod az ülést, akkor is elférjenek. Senkinek nem kell majd amputálni azért a lábát, mert összepréselte a vezetőülés.
Ford Focus, G Astra ennyiért talán.
4/12 anonim válasza:
Ennyiért már szép benzines Focust találsz, és az jó nagy, általában extrák is vannak benne.
5/12 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk Anyum Swiftjébe ha én beülök, a hátsónak egyáltalán nem kényelmes. De ezek szerint velem van a baj, hogy nem kifejezetten magamnak szeretnék autót, hanem esetleg 4 fő is elférjen.
2016. ápr. 10. 20:58
6/12 Tomcatters válasza:
600 ezerből már veszel egy benzines honda accordot regebbit 6.generaciosat) 1.8 vagy 2.0 benzinessel ajanlom 1.6 kicsi neki szerintem (nekem is accord van 2.0 en szeretem nagyon megbizhato autók, es el is lehet benne férni
7/12 Tomcatters válasza:
8/12 anonim válasza:
Öreg Passat vagy SUperb, azokban van angy belső tér.
9/12 anonim válasza:
Egy g astrába gondolkodnék, esetleg nissan primera, megbizható, nagy tágas autó....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!