Mit ajánlotok első autónak?
- nem akarok senkit sem legyorsulni
- nem akarok senkivel sem versenyezni
Csupán A-ból B-be szeretnék eljutni kényelmesen,tömegközlekedés nélkül,nem ázni,nem fázni.
Munkába járnék vele elsősorban (oda-vissza kb. 60km),meg munka után 1 kis városi cirkálás.
Fontos a fenntarthatóság és az olcsó alkatrészek.
(Szerelő/fényező ismerős van a szomszédban,szóval a bütykölgetéssel sem lenne gond)
Jaaa igen az lemaradt sajnos.
300-350 ezer forint.
régi swift.
fiat seicento, ennyiért 10 éves példányt kifoghatsz, garantáltan 50ezer kilométerrel is, ugyanis második kocsinak tartják tipikusan. Nekem az van. 9 évesen vettem ismerőstől 300ért 90 ezer km-el.
Van jobb vétel is, de azok könnyen szét vannak taposva. Seicento ronda, de pörgős, jó vezetési élmény (dodzsem feeling). Óriási hátránya a katasztrófális törésteszt, ahogy a régi swiftnél is van.
Mindkettő keveset fogyaszt, 1.1-es seicento-val 5,2 literrel járok, megbízható.
Ha van szerelő ismerős, akkor viszont más típus is szóba jöhet. de ennyi pénzért már nem mai kocsit kapsz és zsákbamacska lehet, inkább állapotot veszünk. Ami jó állapotban van ennyiért, függetlenül attól milyen a színe, felszereltsége, másik típus jobban tetszik-e, azt kell megvenni.
Seicentot csak azért írtam, mert keveset futottak. (bár sportingokat ott is kerülni kell, azokat jobban széthajtják).
Legjobb, ha szerelőt viszel magaddal.
előző vagyok, ide is benézhetsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!