Első autónak mit ajánlotok?
Figyelt kérdés
Max 1.5 millió forint, szép, jó autót szeretnék. Biztonságosabb és valamennyi erő is legyen benne (150-220Le)
Én Ford Mondeot neztem , de várok tippeket! Koszi. 18 eves Srác
2015. okt. 21. 16:42
1/6 anonim válasza:
Ne tippeket várj, ha neked a Mondeo tetszik, ásd bele magad annak az autónak az elemzéseibe, kalkulátorokkal számolgasd mennyit kell utána fizetned, olvass véleményeket róla
2/6 anonim válasza:
Milyen felhasználási feltételei lennének az autónak? (város/országút) illetve mennyit mennél kb évente?
Egy ilyen 150-220lovas autó (ha jól néztem akkor az benzniben 2,5 v6 ami ezt tudja és 2,2TDCI) nagyon költséges lehet főleg ha a fővárosban élsz és a te neveden lesz az autó.
4/6 A kérdező kommentje:
Nem főváros.:) kis város, suliba járásra használnám főként.
2015. okt. 21. 19:50
5/6 anonim válasza:
Mondeo benzines mehet. 1.8 vagy 2.0 jó, nem problémás.
6/6 anonim válasza:
Támogatom az előttem szóló megjegyzését (#5) 1.8 vagy 2.0 szívó benzines lesz neked a megfelelő (azokkal is lehet dinamikusan közlekedni és nem eszi le a pénztálcádat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!