Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlotok elso...

Milyen autót ajánlotok elso autónak?

Figyelt kérdés
1-2 milliós autóban gondolkodtam, amik nekem kifejezetten tetszenek azok az Audik (vagy a Bmw-k).
2015. aug. 4. 07:41
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg más fajta is szobajöhet, de nem Suzukikra gondolok itt. Illetve nekem ami most nagyon tetszik az az Audi TT, de tudom hogy az elso autónak nem lenne tul szerencsés, meg hàt én dízelt szeretnék.. :-)
2015. aug. 4. 07:48
 2/16 anonim ***** válasza:
28%

Nekem meg a Ferrari tetszik. Első autónak ennyi pénzből hibátlan Suzukikat kaphatsz, meg Yarisokat, Honda Jazzeket használtan.

Ha viszont a TT meg az Audi tetszik, akkor mi a kérdés? Miért nem azt veszel?

2015. aug. 4. 08:09
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Audi A4 B6 jó konstrukció. 1.9 PD TDI quattroval még élményforrás is :)
2015. aug. 4. 08:23
 4/16 anonim ***** válasza:
68%

[link]

Nem értem miért nézik le Magyarországon a Suzukikat, ott csak az a szar Swift létezik, vagy mi?

Nézd meg a fent linkelt kocsit, Dízel, és kimész vele a falon is. ( Miénk volt amúgy. :) )

Amúgy meg egy 320-as BMW-vel is jól jársz.

2015. aug. 4. 08:24
 5/16 anonim ***** válasza:
91%

Most komolyan? Mutogatjátok szerencsétlen kérdezőnek a Yarisokat a Jazzeket meg a Suzukikat?

Nem mindenki az a fajta sofőr hogy "elvisz A-ból B-be oszt' mindegy csak olcsó legyen", látszik a kérdezőn hogy ő egy fiatalos, sportosabb autót szeretne találni ami úgy tűnik nem baj, ha költségesebb (vagy ezt még nem tudja).

Viszont a kérdező felé:

1-2 millió tág fogalom alsó és felső határ közt ég és föld.

Mivel hogy te inkább ilyen prémium kategben gondolkodol először tisztázni kell a prémiummal járó következményeket:

-Drágább alkatrészek, drágább szervizelés (kivéve ha van ismerős ;))

-Szervizigényesebbek, ez nem fog tetszeni a német márka fanoknak (pedig nekem is VW-m van), de a német autók meghibásodási aránya (motorban) sokkal nagyobb mint pl a japán autóké. Szóval ezek mellett jó ha mindig van a tarsolyodban 1-2 kiló, hogy ne essen annyira szarul, ha mondjuk pl a turbóval gáz van.

Ebbe a keretbe belefér egy Passat, A4, 320-as BMW is, lehet jókat kapni ennyiért, de az inkább a 2 guriga felé húz.

Illetve én kipróbálnék egy Accordot, ebbe a keretbe belefér az is, és nagyon jó tesztjei vannak.

Azt hogy dizel vagy benzin, az alapján döntsd el hogy évente mennyit mész, milyen távokra.

Nagy táv - nagy futásteljesitmény - dizel

Kis táv - kevesebb km - benzin

Illetve a fent emlitettből következik hogy a dizelek valszeg többet futottak, ebből adódóan jobban le lehetnek lakva.

De igazából ne a km-ert meg az évet figyeld, hanem az állapotot.

Balesetmentest!

2015. aug. 4. 08:56
 6/16 A kérdező kommentje:

Kedves elso válaszoló! Nem ertetted a kerdes lenyeget. Mondom oke, tetszik a TT, de elso autonak lehet nem lenne szerencses, meg egy kezdo noi vezetonek tul sok lenne...

Arrol en nem tehetek hogy nekem a Suzuki nem tetszik, es igen, nekem nem mindegy hogy milyen kocsim lesz... Nem azert akarok Audit vagy BMW-t mert az a meno, hanem nekem ezek a kocsik tetszenek! A 320-as BMW nem rossz otlet! Az A4-es Audi sem! Mindenkepp gondolkodom meg ezen a dolgon, de varom meg az otleteket :))

2015. aug. 4. 09:05
 7/16 anonim ***** válasza:
36%
Szerintem inkább gondolkozz valami kompaktban. Ennyiből már komolyabb motorral kapsz Golf-ot, A3-at stb. De persze ha egyedül akarsz tespedni egy batár szedánban akkor tedd az. Másrészről, még mindig olcsóbban jössz ki egy állítólag gyakrabban meghibásodó német kocsival, mint egy hasonló keletivel
2015. aug. 4. 09:08
 8/16 anonim ***** válasza:
0%

A Passat nem fiatalos meg sportos, kifejezetten balf..sz családapa autó. Az Accord szintén. Akkor már Civic Type R vagy valami más sportos cucc.

Egy 15+ éves BMW meg Audi amúgy nem akkora puncimágnes, mint ahogy sokan képzelik. Volt olyan ismerősöm, aki ilyet vett elsőnek, szidta is folyamatosan, amíg el nem passzolta, az árát háromszor ráköltötte szervizben, zabált minimum 15 litert százon. Lecserélte egy Hondára, azóta sem akar többé német autót.

Nem kizárt persze, hogy vannak jó állapotú öreg német autók, de a többséget itt már leharcolta pár a kérdezőhöz hasonló "első autós".

2015. aug. 4. 09:09
 9/16 A kérdező kommentje:
Es akkor mi van ha az elso autosoknak Audijuk van? Vegyek egy regi Ladat amig kezdo vezetonek szamitok? Komolyan nem ertem...
2015. aug. 4. 09:12
 10/16 anonim ***** válasza:
27%
Nő vagyok, Honda Civic az első autóm, szerintem vegyél olyat te is. Nem túl nagy, nem túl kicsi, az utat jól fekszi, és simán elmegyek vele a 15 éves bömbik mellett, de még az újabbak mellett is, jobban fekszi az utat, mint az X5-ös.
2015. aug. 4. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!