Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót ajánlotok elso...

Milyen autót ajánlotok elso autónak?

Figyelt kérdés
1-2 milliós autóban gondolkodtam, amik nekem kifejezetten tetszenek azok az Audik (vagy a Bmw-k).
2015. aug. 4. 07:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
71%

Passat b**sz családapa autó? meg az Accord? Én még egyikből se láttam kiszállni zokni-szandállal, adidas melegitőben, 2 nevetlen gyerekkel meg egy kócos hajú asszonnyal sofőrt, de mindegy. A type-r civic egy jó autó, de ne essünk már túlzásba.

"valami sportos cucc" Civicen kivül más nem volt a google találtok közt? Látszik mennyire értesz hozzá.

Ezek az autók sportosan elegánsak, nem h*lyegyerek kategória. A városi legendákat meg hagyjuk már, az ismerősömnek ilyen meg olyan volt... Biztos az 1.9 TDI evett 15 litert nála.... Istenem :D

Sokan annyira eltévednek autóvásárláskor...

Kérdező: nem kell ladát venned első autónak, olyat veszel amit megenged a tárcád és szeretnél. Leginkább azt tudom javasolni hogy vedd figyelembe mire kell az autó, úgy válogass ki néhány tipust, aztán olvass róla teszteket és majd eldöntöd melyik az ideális számodra.

Nekem is tetszenek a szedánok, szivem szerint azt vettem volna, de leginkább városban használom a kocsit, igy egy kis benzines kompaktot vettem. De meg vagyok vele elégedve és szeretem. Ja és kövezzetek meg érte, de nem Suzuki meg Jazz...

2015. aug. 4. 09:33
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Nézd meg, hogy reklámozzák a Passatot. A célcsoport a külvárosi sorházban élő családapa 12 év alatti gyerekekkel. Éjszakai életet nem él, mert az "estét a családjával tölti".
2015. aug. 4. 10:30
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
2015. aug. 4. 12:21
 14/16 anonim ***** válasza:

"Mondom oke, tetszik a TT, de elso autonak lehet nem lenne szerencses, meg egy kezdo noi vezetonek tul sok lenne... " Ezzel az erővel a 320 is az.

Vegyél nyugodtan TT-t, egy 150 lóerőset, nem lesz sok és valamelyest nőiesebb autó. Vannak 2 millió alatt már ufo Civicek is, de azt azért nem ajánlom, mert amelyik példányok aránylag egyben vannak, azok 2 millió felett kezdődnek árban. Ha a BMw felé hajlasz, akkor a Z3-ban lehet még ráció.

2015. aug. 4. 13:27
 15/16 anonim ***** válasza:

TT-ből ráadásul a Quattro (hiába erősebb), de még biztonságosabb is az összkerékhajtás miatt. Egyébként műszakilag Golf IV, tehát még a fenntartása sem egy horror.

A sima 150 lovas, elsőkerekes sem rossz persze.

2015. aug. 4. 13:44
 16/16 A kérdező kommentje:
Utolso elotti, hat igen, lehet igazad van... :-) A 320d inkabb ferfiasabb mint a TT :-) Meg olyan kis aranyos, nem is akarok olyan batar nagy kocsit se, ez szerintem pont illene is hozzam. Koszonom a segitseget mindenkinek:-)
2015. aug. 4. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!