Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak milyet ajánlotok?

Első autónak milyet ajánlotok?

Figyelt kérdés
Aránylag magas vagyok 190 centi, ezért valami nagyobb autó kellene, nem mondjuk egy Punto, Corsa. Főleg városban lenne használva, de ott is dinamikusan, és persze mondjuk az se okozzon neki gondot, ha át kell menni másik városba. Felszereltségben fontos lenne a biztonság, gondolok itt ABS-re, szervo-ra és minél több légzsákra. Emellett kényelem szempontjából kellene klíma és legalább 2 elektromos ablak. Főleg benzines érdekelne, de esetleg dízel is. A keret olyan 600.000 Ft körül van. Én eddig mk3/mk4-es golfot néztem, de ilyen árkategóriában nem találtam, ezért is kérem a segítségeteket, hogy miket is ajánlanátok. Főleg ferdehátú,esetleg Sedan, vagy valami kis kompakt érdekelne.

2016. ápr. 10. 20:27
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyen van 530 ezerért, használtautó.hu-n

benzines, van benne légzsák, elég magas (a két méteres matektanárnőmnek is ilyenje volt), és hátul is van benne hely bőven.

2016. ápr. 12. 17:24
 12/12 tbence00 válasza:
Én az 1.generációs Volvo S40-et ajánlom,abból minimum 1.8 benzin, lehetőleg a 2004 környéki facelift-est. Egy ilyen autót, viszonylag jó felszereltséggel olyan 500.000-ért már megkapsz, 600-ból megvan papirozva. Én az enyémet 1,5 éve hajtom (2.0T benzin) szervizelni nem nagyon kellett, fogyasztása sem veszélyes. Nagyon komfortos és nem utolsó sorban igen jól megy. Szerintem ennél jobb nem is kell, ez egy luxus sportautó. :)
2016. ápr. 16. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!