Suzuki Alto 1.1 GL Fékpedál nem puhul el teljesen motorindításnál?
Sajnos ez a gondom hogy ha elindítom az autót akkor nem puhul fel teljesen a fékpedál, fogni fog rendesen megállással nincs baj ABS van az nem világít a műszerfalon az szerint minden jó, fékbetétek nem kopottak bőven az üzemképességi tűréshatár fölött vannak, de nem tudom miért nem puhul el úgy mint eddig ezt ma vettem észre amikor hazajöttem reggel még jó volt. Lehet vele így közlekedni? Pontosan úgy van hogy álló motornál 3x lenyomom nagyon kemény lesz eddig rendben van újkora óta ilyen, ha elindítom akkor eddig lehellet puha volt a pedál, öröm volt fékezni, de most félig puha, ezt úgy értem hogy városi fékezésig finoman, majd ha erősebben nyomom akkor már keménynek érződik eddig ilyen baj nem volt vele, reggel amikor esett az eső akkor egy piros lámpánál az ABS dolgozott ,mert a rend éber őre előtt nem akartam át menni.
2006-ban született ,elmúlt már 10 éves 56.000km sincsen benne még. Mitől lehet ez?
Annyit elmondasz nekem egy ebbe melyik fajta rásegítő van? Próbáltam kideríteni a működését de elég sok fajta van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!