Lassan beeső fékpedál. Mi okozhatja a problémát?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Mi okozhatja a lassan beeső fékpedál problémát? Ha az autó motorja jár, akkor van ez a tünet, leállított motornál nincs ilyen jellegű dolog. Főfékmunkahengerre gondolok, viszont akkor fogynia kellene a folyadékszintnek. Vagy tévedek? Egyébként sehol nem látok szivárgást, száraz minden csatlakozási pont. Most volt az autó alatt komplett fékcső szett csere. Viszont azt nem tudom, hogy előtte megvolt-e már ez a lassan beeső fékpedál probléma, mert nem tesztelgettem azelőtt, csak mikor légtelenítettük fékcső csere után, akkor tűnt fel. Segítsetek légyszi! Előre is köszi!!!!2015. júl. 12. 12:33
1/4 anonim válasza:
Az főfékhenger. Kell egy felújítókészlet bele, vagy egy másik ha az sem segít már. A folyadék meg miért fogyna? Nem kerül ki a rendszerből egy csepp sem.
2/4 anonim válasza:
"Most volt az autó alatt komplett fékcső szett csere. "
Ez a baj, egyszerűen sz*rul rakták össze. Az unokatestvérem pontosan igy járt, mindent megcsináltak a fékrendszernél, rá két napra fékezni akar, és egyszerűen a fékpedál a paldlóig lement, és az autó vigan gurult tovább. Szerencséje volt, hogy nem volt semmi, senki előtte, mert komoly ügy lehetett volna belőle.
3/4 anonim válasza:
Szerintem is főfékhenger lesz.
Nálam, akkor volt utoljára ilyen amikor eltört a fékcső, kiszaladt a fékolaj és beesett (és ott is maradt) a fékpedál. 2-be visszakapcsolva és enyhe kézifékkel sikerült megállni balesetmentesen, szerencsém volt.
4/4 A kérdező kommentje:
Azalatt hogy szarul rakták össze, mit kell érteni?
2015. júl. 12. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!