Mercedes SLK 55 AMG 2010. Ilyen autót szeretnék venni. Vélemények? Megéri a pénzét?
Nem értesz, az autókhoz, OKÉ értjük!
De még ebben a rasszista, mocskos országban is úgy működik, hogy bemegyek egy szalonba, érdeklődsz az eladótól, hogy erre és erre a célra melyik autó fel meg!
Kiválasztjátok a méretét, színét, meg amire igényt tartasz és megveszed!
Mit vársz őszintén az itteniektől (többek közt tőlem is), hogy helyetted döntsenek?
Véleményt mégis ki fog írni, mikor tuti, hogy senki még csak a közelében sem járt ilyen autónak?!
Örülj neki, hogy kint jó pénzért tudod rázni a segged, Én addig nyomorgok itthon helyetted is!
"Nekem csak egy Bugatti Veyron-om és egy Ferrari Enzo-m van! Nem is tudtam, hogy a Mercedes autókat is gyárt!?"
Gondolom a sok tapasztalt internetező ezen az oldalon javasolta, hogy ezt a kettőt vedd meg :))
szerintem, ha tetszik neked az autó nyugodtan vedd meg, a mercedes biztos nem ad ki szart a kezei közül :)
ha idővel pedig megunod, úgy találod hogy ez még sem a tied add el azt vegyél egy másik fajtát, sztem akinek ilyen autóra van pénze van még + 3-ra :)
Nekem kívülről tetszik, de a belsejében az a fosszínű bőr undorító..Amugy még én is csak Stuttgartban láttam a Merci múzeumban (meg egyet a múzeum előtt XD )
13/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!