Szeretnék venni egy Mercedes A 140 autót (használtan). Vélemények erről a tipusról? Csak hozzáértők válaszát kérném. Köszönöm.
Ha a régebbi típusból szeretnél venni, akkor én azt mondom, hogy van annál jobb is annyi pénzért.
Mercedes, persze, megbízható.
Szépnek nem mondanám, és a márkához méltatlan belső kialakítás és anyagok meg még jobban rontanak az értékén.
A benzinesek motormérethez képest sokat esznek. Az általad említett 1.4-es 7-9 literrel jár, ami nem kevés.
Ráadásul 2 milla körül 7-8 évest kapsz, amiért én inkább vennék egy hasonló korú Toyota Corollát, vagy egy 4-5 éves Ford Focust.
Ez a típus elég csúnya, de neked kell tetszen. Amit nagyon nem szeretek a Mercikben: mindig a kissebbség jut róla eszembe, mert azok veszik mint a cukrot... A segílybű...
A Toyotás kollégát megvédeném, mert ha utánanézünk, akkor megállapíthatjuk, hogy a Toyota gyártja a legmegbízhatóbb autókat. A japánok és a németek gyártják a legjobb autókat. Én a japókra szavazok :)
Avensis, és a Corolla egyformán tökéletes.
Fogyasztásról annyit tudok mondani, hogy pályán néha elmegyek 4,5 el is, de az átlag egy 6os, városban viszont 7 és 8 között.
1,4 es 2002 es, ezeddig 100% ban hibátlan Corolla.
Az Avensis se rosszabb egy cseppet sem
140? Borzalom. Eleve gondjai vannak a stabilitással, ezért van benne alapból ESP. E nélkül még forgalomba sem engedték volna. Bár ilyen szempontból ideális az 140, mivel annyira tetű lassú, hogy úgysem mehetsz vele gyorsan.
Csak egy hatalmas probléma van vele: NEM ÉRDEMLI MEG A CSILLAGOT AZ ORRÁRA!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!