Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet-e még szerencsém? Van...

Lehet-e még szerencsém? Van esélyem kitanulni a szakmát és a jók közé tartozni?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok most fogok érettségizni,utána autószerelő okj-ra menni majd egyetem de az autókkal szeretnék foglalkozni( szerelni). Eddig nem volt kitől tanulnom tényleg csak az ilyen alap dolgokat tudom az autókon megcsinálni(olajcsere meg ilyen kisebb egyszerűbb munkák) viszont nagyon érdekel engem, nagyon szeretnék itt dolgozni ebben a szakmában mint autószerelő majd autószerelő mester,mikor szerelőnél van az autóm esetleg apáé és ott vagyok vele mindig érdeklődően nézem,hogy csinálják és próbálok tanulni. A kérdés: Van esélyem vagy felejtsem is el ezt?

2016. szept. 1. 16:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Vetess apuddal ötvenezerért egy működő, de műszaki nlküli bontószökevényt, lehetőleg négyhengerest. Ezzel elszoszmötölsz, szétszeded, megismered a szerszámokat, kiveszed a blokkot, azt is szétszeded, és máris beljebb vagy.

Olvasom, hogy egyetem is szerepel a terveidben. Akkor ugye legalább egy nyelvet írsz-olvasol-beszélsz, a másodikból meg érettségizel. Ez ugyanis alap az egyetemhez. Azt is gondolom, hogy járműgépész szakra jelentkezel(mondjuk akkor felesleges az okj)

először is nagyon jó érettségi, matek-fizika ötös, 450 pont, és akkor tiéd a világ.Autót meg majd más szerel.

2016. szept. 7. 10:30
 12/12 A kérdező kommentje:
Angol van most utána szeretnék németül tanulni. Igen,de én mindenképp autókat szeretnék szerelni
2016. szept. 7. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!