Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hétvégén volt szerencsém egy...

Hétvégén volt szerencsém egy BMW 530 D vezetni, olyanok válaszát várom akiknek már volt kapcoslata az autóval. Vélemények?

Figyelt kérdés
Az autót a tulajdonos eladásra kinálja akit ismerek is, 2005-ös autó, amivel gondban vagyok az hogy 670 ezer km van benne, viszont az ára 4000 eur. Valakinek volt dolga ilyen sokat futott autóval ? Gondoltam arra is, hogy megveszem 1-2 évet használom még megy, aztán utána egy km óra igazitás után eladom. Egyébként váltó volt cserélve, motor felujitás már volt, tehát rendben van minden az autóval, csak sokat ment. Ami fontos német tulajdonos, néemtországban használt. Szerintetek megéri ilyen projektba fogni ? Elvégre ezzel simán kereshetek pénzt, ha alkudok rajta akkor alig több mint 1 millióért az enyém lehet, egyébként, navi, bőr belső, napfénytető minden van benne.
2016. ápr. 25. 09:01
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
84%
Tudom hogy nem km-re, hanem állapotra veszünk autót, de 670ezer az nagyon sok, főleg egy bmw-be, az nagyon leharcolt autó lehet, az meg hogy majd visszatekered az órát, és úgy eladod, az a világ legtrogerebb huzasa, meg szépen bele is bukhatsz ha feljelent a vevő. Remélem egyszer belefutsz, egy agyontekert autóba, és a gatyad is rá megy a javittatasra, bár szerintem ennél is ez az opció lesz. Szóval szerintem mindenképp vedd meg!
2016. ápr. 25. 09:08
 2/20 anonim ***** válasza:
Ennyi km-el tuti nem venném meg... + az se biztos, hogy keresnél rajta... Nem hinném, hogy még nem szaldt el a ménes... Vagy ha nem is, nemsokára elfog...
2016. ápr. 25. 09:09
 3/20 anonim ***** válasza:
Legalább nem valoszinü hogy tekert. XD Amúgy ennyi tnyleg rengeteg.
2016. ápr. 25. 09:12
 4/20 anonim ***** válasza:
Remélem ez kamu. De el tudom képzelni, hogy nem.
2016. ápr. 25. 09:14
 5/20 anonim ***** válasza:

4000 eur az igen kevés még akkor is ha 670.000 km van benne. A sok külföldről hozományozott autóban is ennyi van csak visszatekerik 200.000 - 300.000 kmrre. Ezért szerintem az állapotában is lehet valami ingatag részlet amit nem tudsz. Lehet hogy már eleve igazítva volt a km óra 800.000 vagy 1.000.000 kmrről. Vagy a fél autót ki kellene már cserélni vagy fosssá gyűrték már egy balesetben.

Magamnak nem merném megvenni.

2016. ápr. 25. 09:30
 6/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, ismerem a tulajt (újonnan vette), ugyhogy elég sok infót tudok az autóról mi volt cserélve, volt parkolási baleset, de tökéeltesen kijavitották. Fütőműből hangot nem hallok de szerintem arra kell költeni. Egyébként én is ugy gondolom sok ennyit futott van az országban. Tényleg csak az ára miatt gondolkodom rajta, mindig uj autót vettem, most is csak a pénzkeresés miatt gondolkodom, meg sokkal élvezetesebb mint egy 1,4 -es diesel hyundai :) ugyhogy ez meg a másik.

Állapota elég jó, nincs szészakadva az ülés, kőfelverődés alig van, meg gyerekek nem voltak benne, ugyhogy nicns leharcolva az utastér.

2016. ápr. 25. 09:35
 7/20 anonim ***** válasza:
Amikor jó, akkor nagyon jó autó az. Megremeg tőle az egyszeri ember térde, de lefutotta már a magáét (legalább amit tudsz már az is rettenetesen sok). Hiába van felújítva ez-az, azért ennyi kilométer nyomot hagy mindenen. Itt most nagyon gyakorolni kéne az önkontrollt és nem a nyakadba venni egy szopóhalmazt, mert az lesz, ez biztos.
2016. ápr. 25. 09:46
 8/20 anonim ***** válasza:

Megvenni 670E-el. Aztán "km óra igazítás"

Majd eladni, hogy jót keress rajta.

És vagy olyan buta, hogy ezt nem is tartod cikinek.

2016. ápr. 25. 09:48
 9/20 A kérdező kommentje:
szerintem nem ciki, a használt autó kereskedők 80 % -a ezt csinálja az se ciki.. csak én egy autóval ők meg 100-200 al vagy több ezerrel.
2016. ápr. 25. 09:59
 10/20 anonim ***** válasza:
A kintrol behozott hulladekokban is ennyi, vagy meg tobb a futasteljesitmeny. Csak azok vissza vannak allitva 200k-re. Szivnak is veluk a tulajdonosaik, mint a torkos borz.
2016. ápr. 25. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!