Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hétvégén volt szerencsém egy...

Hétvégén volt szerencsém egy BMW 530 D vezetni, olyanok válaszát várom akiknek már volt kapcoslata az autóval. Vélemények?

Figyelt kérdés
Az autót a tulajdonos eladásra kinálja akit ismerek is, 2005-ös autó, amivel gondban vagyok az hogy 670 ezer km van benne, viszont az ára 4000 eur. Valakinek volt dolga ilyen sokat futott autóval ? Gondoltam arra is, hogy megveszem 1-2 évet használom még megy, aztán utána egy km óra igazitás után eladom. Egyébként váltó volt cserélve, motor felujitás már volt, tehát rendben van minden az autóval, csak sokat ment. Ami fontos német tulajdonos, néemtországban használt. Szerintetek megéri ilyen projektba fogni ? Elvégre ezzel simán kereshetek pénzt, ha alkudok rajta akkor alig több mint 1 millióért az enyém lehet, egyébként, navi, bőr belső, napfénytető minden van benne.
2016. ápr. 25. 09:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
ezért van az hogy sokan megveszik a 150-170 eze km-es kocsikat, hogy hű de jó állapotú kevesett futott autóm van, én vagyok a jampi, és hetente szerelik, ha nem minden másnap. akinek az autójába meg van 300ezer, érdekes módon hibátlanul üzemel :) még annyit is hozzátennék, hogy tönkre lehet tenni egy autót hamar, és lehet rá vigyázni 10éven át, majdnem 700ezer km-en át is, de hogy inkább vennék egy 1,4 dizel hyundait, ahogy a kérdésben irtad, abban is biztos vagyok :)
2016. ápr. 25. 14:01
 12/20 anonim ***** válasza:
47%

Ennyi van a többiben is.

" Egyébként váltó volt cserélve, motor felujitás már volt, tehát rendben van minden az autóval, csak sokat ment. Ami fontos német tulajdonos, néemtországban használt. "

Na pont ez az amiért jobban megéri, mint egy 200-300 ezer km-t futottat. Mert utóbbiban most fognak jönni a felújítások, ebben már megvolt. Ha mégis tönkremegy valami, megcsináltatod, pénzügyileg még így is sokkal jobban fogsz kijönni. Én venném megfele.

2016. ápr. 25. 14:20
 13/20 anonim ***** válasza:
63%

"Na pont ez az amiért jobban megéri, mint egy 200-300 ezer km-t futottat. Mert utóbbiban most fognak jönni a felújítások, ebben már megvolt"

Tehát amit felújítottak 2-300E km után az onnét már örök élet. Nem lehet hogy a következő 2-300 után ujra fel kell újítani?

2016. ápr. 25. 14:30
 14/20 A kérdező kommentje:

Váltó az "most" volt cserélve 100 ezer kilóméterrel ezelőtt, de a motor az korábban .

Igázából tényleg csak második autónak venném, évi 10-15 ezer kilómétert menne. Majd meglátom, szerintem ma újra megnézem az autót :). Aztán ha valami gond előjön akkor eladom gyorsan, most ez a koncepcióm..

2016. ápr. 25. 15:16
 15/20 A kérdező kommentje:
Ja még annyit hogy a számlákat nézegettem a tulaj 10 év alatt ráköltötte szervizre a kocsi új árának kb. a 60-70 %-át... mondjuk németországi számlák de durva pofára esés ez nekem, azt hittem "jobb" autó. De még igy is tetszik.
2016. ápr. 25. 15:18
 16/20 anonim ***** válasza:

És a turbó? És az a kismillió lengőkar (vagy ha peched van légrugó) ami a felfüggesztésbe van? Vagy a magas nyomású befecskendező rendszer?

Nekünk ilyen autónk van (új korától), nagyon könnyen bele lehet szaladni egy 2-3 milliós "kis"szervízbe. Ilyen futásteljesítménynál gyk. minden alkatrész mindennapos.

Ha görény vagy vedd meg, tekerd vissza és add el. Miután szembe köpted magad reggel a tükörbe.

Saját használatra megvenni szvsz baromság.

2016. ápr. 25. 17:35
 17/20 anonim ***** válasza:
az, hogy egy autóban 670 ezer km van, nem egyenlő azzal, hogy egy leharcolt szardarab lenne. Nekem 5 év alatt a kombi Alfa-ba van több mint 600 000 km és köszöni jól van, szokásos kopó dolgok cserélve és ennyi. Nincs leganézva, nincs leharcolva, a belsőtere kimondottan szép állapotban van. Ezek a mai dízelek vígan átlépik az 1 millió km-t, persze ahhoz úgy kell bánni vele. Én magamnak nem vennék meg egy ennyit futott autót, alapból nem veszek használt autót, viszont amit én járatok be, tudom, hogy rendszeresen gondozva van, nem taposom, nem ölöm, azt nyugodt szívvel adom el, és nem tekerem vissza az órát, vezetett szervízkönyve van a mai napig és lesz is. Az már más kérdés, hogy nem adnám el, mert ki tudja ki venné meg, hogy bánna vele, nálam míg megy és ameddig nem kell rá nagy összegeket költeni, addig hajtom.
2016. ápr. 26. 17:23
 18/20 anonim ***** válasza:
Isuzu motoros g astrámmal most léptem át a 400.000ret, csak kötelező szervizekkel, meg volt egy tengely törés, de az én hibámból.
2016. ápr. 27. 07:15
 19/20 A kérdező kommentje:
Ma elrendeztem a papirokat, megvettem, picit alkudtam még belőle, pénteken rögtön bemelegitésnek 1000 km-es útra hozom, mert itthon akarom majd használni havi egypárszor hobbi autónak :) Nagyon élvezhető autó, de majd kiderül 1 év mulvam iylen véleménynel leszek róla..
2016. ápr. 27. 15:09
 20/20 anonim ***** válasza:
Sok sikert hozzá! Ha gondozták, akkor nem lesz gáz vele
2016. ápr. 27. 17:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!