Tényleg ennyivel könnyebb automata váltós autót vezetni?
Mert azóta ő is fejlődött.
Nekem sem ment jól a vezetés órákon. Jogosítvány megszerzése után is úgy éreztem, hogy tök béna vagyok.
Aztán mivel minden nap vezetek, így belejöttem idővel. Most sem gondolom magam profinak, de ahhoz képest, hogy milyen voltam már ég és föld a különbség.
Amerikában az is segít, hogy általában szélesek az utak, nagyok a parkolóhelyek.
Automatát kényelmes vezetni. Aki azon tanult, az nem tud automatikusan manuális váltósat vezetni. De aki manuálison tanult, annak megy az automata is. Szóval először érdemes manuálison megtanulni. Persze ha valaki Amerikában él, akkor más a helyzet, ott tényleg szinte mindegyik autó automata.
egyértelműen könnyebb autpomatát vezetni.
Nem kell semmit se csinálni van 2 pedál a gáz meg a fék ennyi.
Nem kell kuplungolni, visszaváltani semmit se, persze hogy könnyebb
5: De aki már tud vezetni manuálisat, annak nem könnyebb, hiszen neki a váltás semmilyen nehézséget nem okoz. Így az automata csak kényelmesebb.
Annak lehet könnyebb, aki még nem tanult meg manuálisat vezetni.
9: Ha akarsz tanulhatsz automatán! Itthon is! Senki sem tiltja! És vehetsz magadnak automata autót is. Ezt sem tiltja meg senki.
Ha automatán tanulsz, akkor be lesz jegyezve a jogosítványodba. Tehát csak azt vezethetsz majd. De ha te egyébként is automata autót akarsz, akkor választhatod ezt a megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!