Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Friss jogsi, milyen autót vegyek?

Friss jogsi, milyen autót vegyek?

Figyelt kérdés
Kellene egy autó, azonban annyira nem értek hozzájuk, hogy azt sem tudom merre induljak el. 700.000 forint lenne a felső határ, persze a papírok meg a biztosítások nélkül. Egész jól vezetek, azonban néha-néha bizonytalan, ez az oka, hogy nem költenék első kocsira többet. Van valami ötletek milyen legyen? Vagy tippetek, hogy milyet biztos nem? Mit nézzek autóvásárláskor stb.? Nagyon sokat segítenétek vele, köszönöm szépen előre is a válaszokat! :) Legyen szép napotok!
2016. aug. 24. 17:43
1 2 3
 21/22 JohnnyBoy002 ***** válasza:
Hát ennyi pénzből régi Suzukiból 2-t is kitart :D
2016. aug. 25. 10:53
 22/22 anonim válasza:

Szia. Nem tudom, hogy sikerült e már venned valamit, de ha nem akkor próbálok segíteni.

Márkákat nem szeretnék mondani, csak körül írom a "verdát/verdákat".

Nem tudom, hogy mennyi pénzed van a fenntartásra, de ha van bőven, akkor én a helyedben régi szívó Diesel-t vennék. Tudod német márka csillaggal a motorháztetőn. Ezzel kitudsz menni a világból meg haza is tudsz jönni.

Ha száguldozni akarsz, akkor vegyél turbósat. Ilyet már vezettem: nagyon nagy élmény, kényelmes, megy mintha "ágyúból lőtték volna ki". A környéken mindenki megbámul, és elég jó Pun@@i mágnes.

Nekem egyszer mondta egy autószerelő, hogy használt autó vásárláskor 2 dolog ami nagyon fontos: szép hangja legyen, és jól fogjanak egy fékek. Ezek után én megszoktam nézni az autó alját, benézek a szőnyegek alá, megnézem a nívó pálcát, nem-e "taknyos", leszedem az olajbeöntő fedelet, nem-e gőzölög, füstöl. A kiegyenlítő tartályba is belenézek "forgatott" motornál, nem-e buborékozik. Ha nagyon felületes vagy, akkor nézz meg mindent, működik-e? Pl.: lámpák, övek, ajtók, ablakok, kapcsolók, ülések, ablaktörlő, mosó nagyjából ennyi.

Egyébként meg ha van/lesz pénzed bőven, akkor szinte mind1, hogy milyen autót veszel. De mindenféle képen vigyél magaddal valaki, aki ért hozzá. Nehogy valami rossz állapotú: hengerfejes megnyúlt vezérműláncos a6-ost vegyél. Remélem tudtam segíteni.

2016. okt. 31. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!