Friss jogsi, milyen autót vegyek?
Szia. Nem tudom, hogy sikerült e már venned valamit, de ha nem akkor próbálok segíteni.
Márkákat nem szeretnék mondani, csak körül írom a "verdát/verdákat".
Nem tudom, hogy mennyi pénzed van a fenntartásra, de ha van bőven, akkor én a helyedben régi szívó Diesel-t vennék. Tudod német márka csillaggal a motorháztetőn. Ezzel kitudsz menni a világból meg haza is tudsz jönni.
Ha száguldozni akarsz, akkor vegyél turbósat. Ilyet már vezettem: nagyon nagy élmény, kényelmes, megy mintha "ágyúból lőtték volna ki". A környéken mindenki megbámul, és elég jó Pun@@i mágnes.
Nekem egyszer mondta egy autószerelő, hogy használt autó vásárláskor 2 dolog ami nagyon fontos: szép hangja legyen, és jól fogjanak egy fékek. Ezek után én megszoktam nézni az autó alját, benézek a szőnyegek alá, megnézem a nívó pálcát, nem-e "taknyos", leszedem az olajbeöntő fedelet, nem-e gőzölög, füstöl. A kiegyenlítő tartályba is belenézek "forgatott" motornál, nem-e buborékozik. Ha nagyon felületes vagy, akkor nézz meg mindent, működik-e? Pl.: lámpák, övek, ajtók, ablakok, kapcsolók, ülések, ablaktörlő, mosó nagyjából ennyi.
Egyébként meg ha van/lesz pénzed bőven, akkor szinte mind1, hogy milyen autót veszel. De mindenféle képen vigyél magaddal valaki, aki ért hozzá. Nehogy valami rossz állapotú: hengerfejes megnyúlt vezérműláncos a6-ost vegyél. Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!