Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Friss jogsi, milyen autót vegyek?

Friss jogsi, milyen autót vegyek?

Figyelt kérdés
Kellene egy autó, azonban annyira nem értek hozzájuk, hogy azt sem tudom merre induljak el. 700.000 forint lenne a felső határ, persze a papírok meg a biztosítások nélkül. Egész jól vezetek, azonban néha-néha bizonytalan, ez az oka, hogy nem költenék első kocsira többet. Van valami ötletek milyen legyen? Vagy tippetek, hogy milyet biztos nem? Mit nézzek autóvásárláskor stb.? Nagyon sokat segítenétek vele, köszönöm szépen előre is a válaszokat! :) Legyen szép napotok!
2016. aug. 24. 17:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
11: miből gondolod, hogy irigykedő és nincstelen vagyok? attól még mert tudom mi a drága és mi nem, attól még nem vagyok egyik se. és azt írja kezdő autónak :D várj, kitalálom, most már ferrarival jársz :D
2016. aug. 24. 19:27
 12/22 anonim ***** válasza:

11

Abból hogy szerinted egy A6os olyan nagy dolog első autónak. A mi ismerősi körünkben ez még eléggé visszafogott.

2016. aug. 24. 19:42
 13/22 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk "nincstelenek", azonban nekem a kedvenc autóm az audi A6 és csak álmodozhatnék róla. Ne itt vitatkozzatok, ennek semmi értelme nincsen, más az értékrendetek, csak feleslegesen stresszelitek magatokat. Legyen szép napotok inkább! :)
2016. aug. 24. 19:45
 14/22 anonim ***** válasza:
aki beleszületik a pénzbe annak, lehet hogy tényleg visszafogott. én magamnak szereztem meg mindent, és bár tudnék audit venni, attól még tudom, hogy drága. (motorral járok amúgy, mert motorb*zi vagyok)
2016. aug. 24. 19:54
 15/22 anonim ***** válasza:

Audi, drága

:DDDDD pls

1,5-2 millió az a szar. (Bármennyire is kivan tömve az egyik válaszoló, nemhiszem, hogy ennél drágább/újjabat kapott volna)

2 év alatt ha nem közmunkás vagy és a szüleidnél laksz simán megvan az ará...

Na m1.

Kérdező:

Használtautó-n nézd...részletes keresésben mindent megtudsz adni

Mondjuk max 150k kilóméter

500-700k között

Pink

Max2000cc

Sedan,kombi...ami tetszik

Stb

Ja és ha találtál valamit és komolyan tetszik akkor vizsgáltasd át egy műhelyben.

2016. aug. 24. 20:57
 16/22 anonim ***** válasza:
nem a huszon évesek által széthajtott vackokra gondoltam, azok még ingyen se kellenének, hanem a zsír új szalonból kigurultakra. azokhoz azért már nem elég hogy nem csak közmunkás vagy.
2016. aug. 24. 21:43
 17/22 JohnnyBoy002 ***** válasza:

15.!

Én azért nem laknék a szüleimmel, hogy legyen egy Audim vagy Ferrarim. Amúgy meg egy autót nem elég megvenni, hanem fent is kell tartani. ;)

Nekem csak régi Suzukim van (abból 2 is :D), de büszke vagyok rá, hogy megdolgoztam mind2ért, egyiket a roncs telep széléről hoztam vissza és ritkán látnak szerelőt, teljesen megbízható kiskocsik. Ha egyik még is elromlana, akkor is ott a másik, nem kell bicikliznem :D

Amúgy kérdező Neked Hyundait vagy Golf 4-et ajánlanék.

2016. aug. 25. 01:12
 18/22 JohnnyBoy002 ***** válasza:

Jah és nem árt ismerős szerelőt elvinni a kocsi megnézésekor vagy bevinni egy szervízbe.

Kezdetben pedig az autó alját kell megnézni, azok szoktak szét rohadva lenni utána pedig a motor állapotát kell megsasolni. Érdemes az üléseket is megnézni, mennyire vannak szétülve illetve a küszöbökre se rápillantani.

2016. aug. 25. 01:14
 19/22 anonim ***** válasza:
A6-os Audi van bőven 1 millió alatt,nem kell annak akkora feneket keríteni.
2016. aug. 25. 02:00
 20/22 Oliver38 ***** válasza:
mindenképpen el szeretnéd a 700.000 forintot költeni? mert én ilyen esetben inkább valami olcsóbbat vennék,hogy maradjon a javitásra/váratlan hibákra ,illetve ha bizonytalan vagy mindenképp olyan autót ajánlanék aminek a szervizelése is olcsó, illetve minden karcolástol nem kell félteni(tehát nem rettegsz amikor a bevásárlóközpontba vásárolsz nehogy nekitolják a bevásárlókocsit stb...)szóval én a helyedben valami egyszerübb/olcsóbbat vennék esetleg: opel astra f/opel corsa b/-ezekböl meg tudnád venni a drágább "megkímélt" állapotuakat,és még a pénzből is maradna.
2016. aug. 25. 09:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!