Friss jogsi, milyen autót vegyek?
11
Abból hogy szerinted egy A6os olyan nagy dolog első autónak. A mi ismerősi körünkben ez még eléggé visszafogott.
Audi, drága
:DDDDD pls
1,5-2 millió az a szar. (Bármennyire is kivan tömve az egyik válaszoló, nemhiszem, hogy ennél drágább/újjabat kapott volna)
2 év alatt ha nem közmunkás vagy és a szüleidnél laksz simán megvan az ará...
Na m1.
Kérdező:
Használtautó-n nézd...részletes keresésben mindent megtudsz adni
Mondjuk max 150k kilóméter
500-700k között
Pink
Max2000cc
Sedan,kombi...ami tetszik
Stb
Ja és ha találtál valamit és komolyan tetszik akkor vizsgáltasd át egy műhelyben.
15.!
Én azért nem laknék a szüleimmel, hogy legyen egy Audim vagy Ferrarim. Amúgy meg egy autót nem elég megvenni, hanem fent is kell tartani. ;)
Nekem csak régi Suzukim van (abból 2 is :D), de büszke vagyok rá, hogy megdolgoztam mind2ért, egyiket a roncs telep széléről hoztam vissza és ritkán látnak szerelőt, teljesen megbízható kiskocsik. Ha egyik még is elromlana, akkor is ott a másik, nem kell bicikliznem :D
Amúgy kérdező Neked Hyundait vagy Golf 4-et ajánlanék.
Jah és nem árt ismerős szerelőt elvinni a kocsi megnézésekor vagy bevinni egy szervízbe.
Kezdetben pedig az autó alját kell megnézni, azok szoktak szét rohadva lenni utána pedig a motor állapotát kell megsasolni. Érdemes az üléseket is megnézni, mennyire vannak szétülve illetve a küszöbökre se rápillantani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!