Friss jogsi, milyen autót vegyek?
Figyelt kérdés
Kellene egy autó, azonban annyira nem értek hozzájuk, hogy azt sem tudom merre induljak el. 700.000 forint lenne a felső határ, persze a papírok meg a biztosítások nélkül. Egész jól vezetek, azonban néha-néha bizonytalan, ez az oka, hogy nem költenék első kocsira többet. Van valami ötletek milyen legyen? Vagy tippetek, hogy milyet biztos nem? Mit nézzek autóvásárláskor stb.? Nagyon sokat segítenétek vele, köszönöm szépen előre is a válaszokat! :) Legyen szép napotok!2016. aug. 24. 17:43
2/22 Carragher_x válasza:
Az autókhoz nem értek, szóval én teljesen más megközelítésből tudok neked válaszolni, mégpedig pénzügyi oldalról:)
Olyan autót vegyél, amit valóban megengedhetsz magadnak. Egy autó (valós) havi költsége 40-50ezer alatt nem nagyon áll meg s minél drágább autót vettél, annál többe fog kerülni havonta. S ebben természetesen még nincs benne a havi részlet, ha mondjuk hitelre vennéd.
Alapesetben pár havi fizetésednél többért nem nagyon érdemes autót venni, mert borítékolhatóan nem fogod tudni rendesen fenntartani.
4/22 anonim válasza:
Nekem faterék egy Audi A6ost vettek amiikor lejogsiztam. Kezdő autónak jó volt. Szerintem gyűjtögess hozza vagy kérd meg a szüleid hogy vegyenek egy normálisat. Ez egy normálisabb biicikli ára.
5/22 anonim válasza:
Kéne azért valami szempont.
Méretben,fogyasztásban,menetteljesítményben stb
6/22 A kérdező kommentje:
#5 az a baj, hogy olyan szinten nem értek az autókhoz, hogy azt sem tudom, hogy ezekben melyek a jó értékek. Ezért kellene a hozzáértőbbek segítsége. :)
2016. aug. 24. 18:17
7/22 anonim válasza:
4: Tudod nem mindenkinek van gazdag apuci-anyucija, aki zsebből kiperkál a tejfeles szájú fiacskájának, aki csak épphogy letette a jogsit, egy audi a6-ot.
8/22 anonim válasza:
Azért csak tudod, hogy inkább egy dinamikusabb fürge kocsit szeretnél vagy egy olyat ami higgadtabb de megbízhatóbb. Amúgy ilyen árba én egy 6genes (1996-2001ig gyártott) Honda Civicet javasolnék. Sok van belőle ezért olcsó az alkatrész megbízható és ennyi pénzből bőven találsz olyat ami nincsen szétrúgva és nem a rozsda tartja egybe.
9/22 A kérdező kommentje:
#8 köszönöm szépen. Inkább a megbízhatóbbat preferálnám, megnézem a kocsit, amit ajánlottál! :)
2016. aug. 24. 18:59
10/22 anonim válasza:
Sokba került az nekem ha nem is anyagilag. Bár az ilyen irigykedő nincstelenek ezt nem érthetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!