Milyen autót vegyek friss jogsival?
Friss jogsim van és szeretnék venni egy autót amit az lehet nyúzni :)ezeket néztem ki:
Lada 1200 vagy 1500
Golf 1 vagy 2
Szerintetek melyiket vegyem meg?
Vagy ha van még valami autó ami bírja a strapát akkor írhattok csak nem legyen drága.
Lada segghajtású
A Golf egy sokkal komfortosabb autó.
Dönts te! Ha szeretnél driftelgetni vele akkor Lada! Ha nem akarsz vele hülyegyerek módon menni akkor Golf.
Golfhoz olcsón csak bontóban kapsz alkatrészt.De ne felejtsd el,hogy a Ladához annó mi magyarok is rengeteg alkatrészt csináltunk.Bakony művek,Elzett,Koppány stb.Az egykori beszállítókból mára utángyártók lettek,és hozzák a gyári minőséget is,hiszen a gépeik nagyrésze a gyári szabványra van állítva. Nagyon olcsó minden alkatrész.És egy szép Ladát bármikor megnéznek.
Egyébként a Golf 1 és 2 is jó konstrukció.Nekem is ez a két választásom lenne.De én zsigulis vagyok már 6 éve! :)
Engem nem bántottál meg! Nem szeretheti minden ember ugyan azt.Akkor unalmas lenne a világ.Igen egy jó kis vöftös...
Na de egy Pirelli GTI-ért bármikor oda adnám az ezerkecskémet! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!