Ti automata vagy kézi sebváltós autót vennétek ha a pénz nem lenne akadály?
Figyelt kérdés
Melyik a jobb szerintetek?2016. aug. 18. 13:20
11/15 anonim válasza:
nem bánnád meg, nagyon kényelmes, és jó érzés vele menni, főleg városban.
De rendes automatát vegyél, ne ilyen gagyi robotizált sájzét
12/15 Johnny Bravo válasza:
Akkor miert nem ezt kerdezed hogy szeretnel venni egy autot es lehet manualis meg automata!Mert az eredeti kérdésednek hogy melyik a jobb,gondolom ugy "általában" tovabbra sem latom ertelmet!Hogy miert azt mar masok is leirtak!Egyébkent sokat segitene ha meg tudnank az auto tipusat!
13/15 anonim válasza:
Az élményért (is) vezetek, nekem hozzátartozik, hogy én váltok, úgy és akkor huzatom ahogy akarom. Persze a mai automaták már jobban váltanak, mint én, de egyrészt közúton nincs jelentősége, másrészt nekem így feelinges a vezetés.
14/15 anonim válasza:
Én szeretek váltogatni, tehát kézit vennék; de ha te jobban szeretnél automatát, akkor természetesen olyat vegyél. Szerencsére van lehetőségünk választani. ;)
15/15 anonim válasza:
Ha az adott típusú autóból van kézi váltós változat, akkor én mindenképpen olyat vennék, számomra a sebességváltás hozzátartozik a vezetés élményéhez. Természetesen ha csak automatás lenne, azzal se lenne semmi bajom, a modern automata váltók már gyorsan váltanak, és általában nem is fogyasztanak túl sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!