Automata váltós autóval könnyebb vezetni?
Figyelt kérdés
Amerikába fogok költözni. A probléma hogy évek óta nem vezettem.Letettem a jogsit de féltem és nem vezettem.A párom szerint automatát könnyebb vezetni, meg Amerikába jobban belejövök,szélesek az utak, a parkolóhelyek nagyok.Meg majd ott le raknom a jogsit. Szerintetek belefogok jönni?2016. aug. 9. 14:22
11/12 anonim válasza:
visszagurulni azért nem tudsz az automata váltóval, mert ha sebességbe (D azaz drive üzemmód) teszed, akkor magától is gurul kicsit előre. Magyarul nem tudsz visszagurulni vele. Üresben (N) ugyanúgy gurulsz vissza, mert akkor nincs sebességben az autó.
12/12 anonim válasza:
Akkor bocsi, de a visszaváltogatás az lesz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!