Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Automata váltó csere lehetsége...

Automata váltó csere lehetséges ugyan olyan autónál?

Figyelt kérdés

Szia!

Vam egy 1996-os E-Class 3000-res sima szívó dieselem.

4 sebességes automata váltó van benne, de van egy 1999es donor hozzá, amiben 5 sebességes az automata. Elvileg a 2 autó teljesen ugyan az (w210), csak a kobcenti és a fokozat szám más.

Ha kicseréltetem, működhet a dolog? Nagyon jó lenne, mivel sokkal jobb állapotú az 5 sebességes + újra tanítható, míg a régi 4-es nem (kicsit üt valtaskor, még igy olajcsere után is.

Előre is köszönöm a válaszotokat!

2016. aug. 8. 02:52
 1/1 anonim ***** válasza:

Az ötlet nem rossz. Baromi nagy meló lenne, de megérné.

Sajnos, ismervén a hazai viszonyokat, német területen kellene kérdezősködni, például egy bécsi szakszervizben.

Itt talán két ember van, aki ismeri a váltóhoz tartozó bekötéseket, kezelési kelléket.

Őket kellene felkutatnod, és szigorúan személyesen beszélni velük.

Vagy...letöltöd mindkét váltó robbantott rajzát, és alaposan elemzed...illetve mindkét évjárat elektromos rajzát..

(én így találtam meg egy váltóhibát)

2016. aug. 8. 07:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!