Golf 4 1.9 tdi. Kettos tomegu csere elott allok. Rakjam bele a gyarit ami valo vagy csere egytomegre ha lehetseges?!
Figyelt kérdés
2016. jan. 26. 16:20
1/10 anonim válasza:
Gyári, vagy utángyártott kettőstömegű, de semmiképpen se cseréld egytömegűre.
2/10 anonim válasza:
Adagolós vagy PD? Ha adagolós és 90lovas, akkor jó rá az 1Z lendkerék.
3/10 A kérdező kommentje:
Adagolos 90le ALH
2016. jan. 26. 21:43
4/10 anonim válasza:
Nyugottan mehet bele az 1Z nek az egytömegűje. (golf3 1.9tdi lendkereke)
5/10 anonim válasza:
Én inkább kérdeznék, ha szabad. Nekem azt mondták állítólagos szakemberek, hogy az ALH kódos 90 lovas motorban nincs kettős tömegű lendkerék. Akkor most mi az igazság, ugyanis nekem is ilyen van.
6/10 anonim válasza:
Csak az 1Z motorkódúban nincs gyárilag. A golf4 és erre a platformra épülő autókban van. Viszont ezek az autók már olyan idősek és annyit futottak hogy nem lehet tudni nem-e kicserélték már egytömegűre.
7/10 anonim válasza:
Én első tulaja vagyok egy ALH-s 90 lovas Golf IV kombinak, garantált 128 ezer van benne, 2001-es évjáratú, és állítólag nincs benne kettős tömegű lendkerék. Ezért azt mondta egy VW szerelő, ha nem muszáj ne adjam el. Persze ennek megfelelő állapotban van. Akkor most kinek higgyek?
8/10 anonim válasza:
Elvileg kell benne lennie, de 128e km után még ne akard megtudni hogy van-e benne kettőstömegű. Azt majd 250e km körül, de ez nagyban függ a felhasználástól.
9/10 anonim válasza:
mk4 golfnak ami 1.9TDI 90lovas es 2000ELOTTI gyártású abban NINCS kettomegu!
10/10 anonim válasza:
nekem audi a3 1,9 tdi van ALH motorral...Nincs benne kettostomegu!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!