Van olyan motorolaj ami jótékonyan hat az autó motorjának a működésére és csökkenti az üzemanyag fogyasztást?
Én nem hiszek az ilyen mesékben(revitalizáló olaj).Ezek egy kalap alá tartoznak a fogyasztás csökkentő mágnessel.
Ha a gyári előírásoknak, szabványoknak megfelelő motorolajat használod, akkor nyugodtan aludhatsz, lehetőleg egy nevesebb cég olaját használd a tescos és kis nevű olajok kerülendők.
Egy nagy cég talán jobban figyel az állandó minőségre. fejlesztésekre, mint egy névtelen gyártó, hiszen neki nincs mit vesztenie, ha elpártolnak tőle a vevők, akkor előkerül egy újabb néven, aki pedig már felépítette a "hírnevét" az talán meg is szeretné őrizni.
Ha szigorúak akarunk lenni, azt mondhatnánk, az összes olaj ilyen, ugyanis pont ez a szerepük :) Jótékonyan hat az autó motorjára; növeli az élettartamát, csökkenti az üzemanyag fogyasztást. Igaz, épp emiatt ki se hagyható "dolog" a motor üzemeltetése során. Vannak jó olajok, és vannak kevésbé jók. Ma már csak a pénztárcád szab határt annak, hogy milyet használsz. Én pl. a Selenia gyártmányúakat részesítem előnybe. Nagyon jó minőségű, tartós, és nagy terhelhetőségű olaj, de meglehetősen drága is.
maci
Castrol olajok.
Nem tudom, milyen autód van, de ha megmondod, tudod segíteni, mi lenne a legjobb neked.
Van ahol ki tudod keresni?
Opel Astra F Caravan, X16XEL, 1995.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!