Menet közben lefullad az autó, mi baja lehet?
Figyelt kérdés
Ma egymás után fulladt le az autó, egyszer álltam a lámpánál üresben, egyszer pedig körforgalom előtt mikor kinyomtam a kuplungot, hogy váltsak át kettesbe, akkor le is zárta a kormányt. Mi baja lehet? Nagyon nem hiányzott most ez. :( (Rover 75, V6 2500cm3, 205000 km van benne)2016. aug. 4. 19:24
1/2 anonim válasza:
A gyújtáskapcsoló zár megadta magát,beszrt.Ez nem játék.Ha ez nagy sebességnél történik, nagyon rosszul jöhetsz ki belőle.Azonnal át kell vizsgáltatni,és vszinű,hogy csere.Ezt addig előfordulhat,fog ,még nem cserélik ki.Ez csak akkor igaz ,mit írtam ,ha te véletlenül sem babráltad menet közben a kezeddel.
2/2 A kérdező kommentje:
Ma fordult eddig elő, holnap reggel viszem szervizbe. Csak megijedtem, ilyet még sosem csinált. Harmadjára is lefulladt, hazajövet, de csak akkor mikor a parkolóban beindítottam az autót, rá kb. 5-10 mpre. Utána szépen jött.
2016. aug. 4. 20:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!