Helo milehet a gond ha benyomom a kuplungot váltáskor akkor le esik az alapjárat és majdnem lefullad az autó?
Mégis,mennyi idő alatt pakolsz be egy sebességet?
Öröm lehet mögötted az autózás...
kettesnél a pont. a váltásnál csak annyit eshet a fordulat, mint amennyit a következő áttétel kíván..(felfelé)..
esetleg a régebbi kétszerkuplungolós teherautóknál fordult elő az ilyen szitu..
2-es, 3-mas
Nagyon okosak akartatok lenni, de nem jött össze.
Mindegy, hogy vált, de nem szabad leessen ennyire a fordulat, jó hogy észrevette a hibát.
Alapjárati motor lesz a ludas.
Nekem is volt ilyen problémám mostanában. Bár már tudom, kicsit késői a válasz, de nekem a porlasztók okozták ezt. 2-es és 3-as válaszoló gyanítom szerelőnek vallja magát, mert ők szoktak sokszor a sok magabiztosság miatt valami (szerintük) nagyon okosat mondani/hülyének nézni a másikat, közben meg gondolkodás nem nagyon van a leírt dologban.
Nekem hideg motornál csinálta, hogy váltásnál ahogy a kuplungot benyomtam, szinte azonnal leesett ~800-ra a fordulat. Ezzel egyelőre még nem foglalkoztam, csak a porlasztócsúcsokat vittem felújíttatni, de ahogy visszakerültek a motorba, plusz az egyik izzítógyertya csere után ez a hirtelen fordulatszám leesés megszűnt. Én nem vagyok szerelő, de egy elismert műhely szerelői szerint a rossz keverékképzés okozta ezt. Részletesen elmondta a folyamatot, de a lényeg a rossz keverékképzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!