Előjött pár hiba két hét után, lyukas hűtő, önindítóban alkatrész törött volt. Utóbbit cseréltettem. Ez után működött 10 percig. Elkezdett megállni, amint nem nyomtam neki a gázt. Legutóbb lejtőn lefelé haladtam kb 30-al, nem nyomtam a gázt és leállt a motor, nem is indult be újra. Ha behúzzák elindul, de ha nem nyomom a gázt, megint megáll. Elképzelésem sincs, mi okozhatja ezt.
Nem hinném, hogy a regulátor adta meg volna magát, de mindenesetre szervízbe kell vinni, és ott majd diagnosztizálják a motorhiba okát!
2015. okt. 30. 15:18
2/7 anonim válasza:
szakember: alapjárat, stb szép kort megért "férjhez" lehet adni. :)
2015. okt. 30. 15:43
3/7 anonim válasza:
A karburátor környékén van valami gond, de hogy mi azt így leírásból nem lehet megmondani.
2015. okt. 30. 16:06
4/7 anonim válasza:
3-as írta jól, a KARBURÁTORral lehet a gond, s nem a regulátorral, ahogy én írtam!
Szóval karburátort akartam írni, nem pedig regulátort!
Nem mindegy!
1-es voltam.
2015. okt. 30. 16:14
5/7 anonim válasza:
Tuti a karbulátor! Akár magad is ki tudod takaritani-nagy szaktudást nem igényel!
2015. okt. 30. 16:18
6/7 anonim válasza:
Ne szedd szét, ha nem csináltad még soha (gondolom hogy nem) hanem vidd el karburátoroshoz (külön szakma), nem biztos hogy kosz miatt van gondja, én inkább tömítés hibára tippelnék, azt pedig úgyis venni kell(ene) vagy ha kopott valamelyik mozgó alkatrész, azt meg észre se fogod venni. Szóval bízd ezt szakemberre, az "egyszerű" autószerelő nem fogja tudni megcsinálni, ő is elviszi karbishoz és csak drágább lesz az egész.
2015. okt. 30. 16:55
7/7 A kérdező kommentje:
Én is a karburátorra tippelnék, nincs fordulatszámmérőm, de valószínűleg az ingázik fel s le. Autószerelő ismerősöm van, aki majd megnézi, de úgy érzem, sokat erre az autóra már nem érdemes költeni. Minden héten előjön nála egy új probléma, pedig "felújítottként" vettem nem rég.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!