Ha jaro motornal kicsavarom az olajbeonto sapkat akkor az auto lefullad? Tehet kart ez a motorban?
Figyelt kérdés
2016. jan. 12. 14:56
1/5 anonim válasza:
Dehogy fullad. Miért fulladna le? Semmi kárt nem okoz.
2/5 anonim válasza:
Ha kicsavarod az olajbetöltő sapkáját, a motornak nem kell lefulladnia. Csak a szelepfedél alatt kavargó olajgőz fog kicsit kiszabadulni, valamennyi ki is csapódik belőle. De nem fullad le a motor, mert bár a kartergáz-visszavezetésen át össze van kötve a szelepfedél a szívóoldallal, nem fog felborulni ennyitől a motorüzem.
3/5 A kérdező kommentje:
Autovasarlas elott allok, de meg nem vettem meg csak megneztem. Na es ekkor torten ez az ominozus eset. Mi tortenhetett, miert fulladt le amior kicsavartam az olajbeonto sapkat? Esetleg valami mujodesi hibaja van a kocsinak es holnap meg se vegyem?
2016. jan. 12. 15:29
4/5 anonim válasza:
Nem fullad el. Én is vettem már le. Semmi nem történt. Szépen láttam ahogy a vezérműtengely bütykei forognak az olajpumpa meg nyomja rájuk az olajat. Egy-két apró cseppet még ki is fröcskölt. Kb ennyi történik.
5/5 anonim válasza:
Olyat még nem láttam, hogy lefulladt volna ettől egy motor, olyat viszont igen, hogy nem gyengén fuldoklott. Falsot szív, ez az ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!