Motorcserés autó?
Üdv.
Vettem egy volvo s40-es autót,eredetvizsgán kiderült hogy nem egyezik a motorszám,ráadásul 1.6-os helyett 1.8-as van benne.
Szeretném megtartani az autót, mit tudok csinálni? Gondoltam arra hogy veszek egy 1.6-os motort és kicseréltetem ha így megoldható utána mit csináljak hova mennyek?
Válaszokat előre is Thanks
Hogyhogy eredetvizsga előtt vetted meg?
Az autót külföldi vagy külföldről autót hozó neppertől vetted? Mert akkor belefutottál az egyik szokásos tákolás fajtába. Vesz a nepper olcsón egy tönkrement motorú autót majd vesz olcsón hozzá egy életképes motort. Beleműti a sufniban haverékkal és megy a hirdetésbe, hogy "német papíros autó".
Ezt csak azért mondom mert akkor már az 1.8-as motorral lenne jó elintézni nem? Ha meg nem megy akkor vissza kell vinni az eladónak, adja vissza a pénzt és menjen a 3.14csába az összetákolt autójával.
Nem külföldi az autó és normálisan is van beszerelve,viszont azt elfelejtettem irni hogy lecsiszolták a számot (elég barbárul) mert szinte minden szám látszik.
Úgy meg tudom oldani hogy veszek egy 1.6-ost és lepapírozom valahogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!