Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jól gondolom ezt női fejjel?

Jól gondolom ezt női fejjel?

Figyelt kérdés

Fiatal vagyok, mondhatni friss jogosítvánnyal.

Amikor vezetni készülök mindig végiggondolom milyen lábbeli van rajtam... ez mások fejébe is megfordult már?

Nem tudom hogy vagytok vele, de képtelen lennék magassarkúba, papucsba, sőt még vékony talpú csúszós szandálba nyomkodni a pedálokat.

Csak is tornacipőbe, rendes sportcipőbe, szabadidős cipőbe tudok vezetni.

Férfiaktól is kérdezném, hogy simán lehet papucsba vezetni? Nem csúszik le könnyen a pedálról a lábatok?

Lehet csak én vagyok ilyen.. de tartok, olyankor, nehogy gond legyen, hogy balesetveszélyes.

Kíváncsiságból tettem fel a kérdést, ti mit gondoltok? :)

2016. júl. 27. 19:38
1 2 3
 1/22 Koplárovics Béci ***** válasza:
90%
Én utálok papucsban vezetni. Szóval strandra cipőben vezetek és a parkolóban átveszem a papucsot. A papucstól még mezítláb is jobb.
2016. júl. 27. 19:45
 2/22 anonim ***** válasza:
86%

Régen mikor még tanultam vezetni,enis csak cipobe tudtam..

2eve van jogsim,most már mindegy miben vagyok!:D

Persze magassarkuban biztos rosz.

Azthiszem papucsban nem is lehet vezetni..

2016. júl. 27. 19:45
 3/22 anonim ***** válasza:
100%

Énis igy vagyok vele, papucsban énse szeretem valahogy nem kényelmes.

19/F

2016. júl. 27. 19:46
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Ja,es papucsban nem a legjobb nekem mert csuszkal benne a lábam..

2. Voltam

20/F

2016. júl. 27. 19:47
 5/22 anonim ***** válasza:
86%

Jól gondolod.

Magassarkú cipőben kényelmetlen a pedálokat kezelni, a papucsban vezetés meg balesetveszélyes helyzethez vezethet.

Normál esetben lehet papucsban is nyomkodni a pedálokat, de egy hirtelen mozdulatnál (vészfékezés!) elmozdul a papucs a lábon, s bizony volt már arra példa, hogy a fékpedál alá repült a papucs, kiékelte azt, meggátolva a fékezést.

A vastag, merev talpú cipőkkel az a gond, hogy nem igazán lehet érezni a fonom mozdulatokat.

2016. júl. 27. 19:48
 6/22 A kérdező kommentje:
Az idő előrehaladtával gondolom tapasztaltabb lesz az ember. De azért én nem mernék kísérletezni...:D Munkámhoz kell majd a jogsi, és ott bakancsba fogok vezetni. Biztos élvezetes lesz. :)
2016. júl. 27. 19:48
 7/22 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat! :)
2016. júl. 27. 19:49
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Idővel menni fog bakancsban is.

Faterom kamionos,es amikor kisebb voltam nem tudtam elképzelni hogy, tud bakancsban is vezetni..mert volt hogy abban volt..

Aztán most már én is vezettem bakancsban..szóval idő kérdése és menni fog! :)

Próbáld ki magassarkuban is valami olyan helyen ahol nincs vagy kevés a forgalom.:)

De az egyenestalpu lesz a tuti! :)

2016. júl. 27. 19:55
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is így vagyok mint te :) Most kezdtem és az oktató konkrétan mondta hogy válasszak ki egy olyan cipőt amiben kényelmes, lapos talpú (magassarkút tuti cserélni fogom és a papucsot is mert halál lenne) legyen és jól érezzem benne a pedálokat tehát nem túl vastag a talpa és nem csúszik. Egy kényelmes (bár utcai viseletre már annyira nem esztétikus) tornacipő lett a kedvencem, azt váltom, viszem magammal, ősszel pedig a sajátba bent lesz :) A téli csizmámnak 1,5centis sarka van (lovaglócsizma) és az is kényelmes lesz, de ha kell váltani fogom. Páromnak 6éves a jogsija és ő is tornacipőben szeret vezetni, papucsot is lecseréli ilyenkor arra. Télen meg téli tornacipője van :D
2016. júl. 27. 20:15
 10/22 anonim ***** válasza:
30%
Valóban jobb lapos talpu kényelmesben vezetni mint magassarkúban. Nagyon bölcs gondolat. Egyedül jöttél rá?
2016. júl. 27. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!