Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jól gondolom ezt női fejjel?

Jól gondolom ezt női fejjel?

Figyelt kérdés

Fiatal vagyok, mondhatni friss jogosítvánnyal.

Amikor vezetni készülök mindig végiggondolom milyen lábbeli van rajtam... ez mások fejébe is megfordult már?

Nem tudom hogy vagytok vele, de képtelen lennék magassarkúba, papucsba, sőt még vékony talpú csúszós szandálba nyomkodni a pedálokat.

Csak is tornacipőbe, rendes sportcipőbe, szabadidős cipőbe tudok vezetni.

Férfiaktól is kérdezném, hogy simán lehet papucsba vezetni? Nem csúszik le könnyen a pedálról a lábatok?

Lehet csak én vagyok ilyen.. de tartok, olyankor, nehogy gond legyen, hogy balesetveszélyes.

Kíváncsiságból tettem fel a kérdést, ti mit gondoltok? :)

2016. júl. 27. 19:38
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! :)

10-es ne gúnyolódj, azt nem szeretem! :)

2016. júl. 27. 20:47
 12/22 veterán vas ***** válasza:
100%

Nyáron- főleg hosszú távú túrákon- szeretek mezítláb vezetni.

A magassarkú kérdéshez nem tudok hozzászólni, mert olyanban még sosem próbáltam. Talán azért mert pasi vagyok :)

Jah a "vastagtalpúban nem érzem" szöveget mindig megmosolygom. Logikátlan magyarázat, mert akár 8 milliméter vastag a cipőd talpa, akár 8 centi, a pedál útja nem változik. Ha tényleg érzed, hogy hol fog a kuplung, akkor hajszálra ugyan annyit kell mozdítani a lábadat.

2016. júl. 27. 21:05
 13/22 anonim ***** válasza:
85%
Én mindig cipőben vezettem. Múltkor csak annyi időre mentem ki, hogy beálljak, gondoltam jó lesz papucsban is. Hát örülök, hogy csak 10 métert kellett megtennem. Állandóan csúszkált a lábam, és a pedálokat sem tudtam magabiztosan kezelni. Na, akkor határoztam el, hogy papucsban még beállni sem fogok. Vezetéshez kell a cipő.
2016. júl. 27. 21:52
 14/22 anonim ***** válasza:

"Férfiaktól is kérdezném, hogy simán lehet papucsba vezetni?"

Néha nézz körül a benzinkutakon. Ha rövid gatyás, pocakos, borostás pasast látsz strandpapucsban, akkor az 90%, hogy kamionsofőr!

(Ha rövidujjú inges, nakkendős figurát látsz pincér tárcával az meg taxisofőr)

:D

2016. júl. 27. 22:29
 15/22 anonim ***** válasza:

Én mindig leveszem a cipőm ha hosszú útra megyek, nem szeretem ha beizzad a lábam feleslegesen, főleg mivel csak vékony vászon és tornacipőim vannak, és zoknit nem vehetek fel hozzá.

De ha csak fél órát vezetek akkor nem gond

2016. júl. 28. 12:16
 16/22 anonim ***** válasza:

Üzit kaptam:

"Az üzenet előzménye: A kérdésre írt válasz: Jól gondolom ezt női fejjel?

""Férfiaktól is kérdezném, hogy simán lehet papucsba vezetni?" Néha nézz körül a benzinkutakon. Ha rövid gatyás, pocakos, borostás pasast látsz.."

Az üzenet szövege: én kamionsofőr vagyok és tényleg illik rám is leírás pedig csak 21 éves vagyok"

:D

2016. júl. 28. 16:37
 17/22 anonim ***** válasza:
100%

Mások így látják:

[link]

2016. júl. 28. 18:01
 18/22 anonim ***** válasza:

Persze, férfiként is tudom, hogy sok nő tart mindig egy cipőt az autóban, amit felvesz a vezetés idejéig, ha magassarkúban nem tud vezetni.

De olyat is tudok, aki azt állítja, hogy csak olyan cipőben tud vezetni, aminek van valamennyi sarka, de tűsarkúban is jól boldogul.. Picit kétlem a dolgot, de tény, hogy ültem mellette, mikor tűsarkúban volt, és teljesen rántásmentesen vezetett, meg minden.

Én pedig férfiként bármiben el tudok menni, vastag talpú bakkancsban is, viszont nem szeretem. Papucsban szintén nem szoktam, mert nagyon veszélyes. Ezért van az, hogy nagyon sokszor mezítláb vezetek, vagy rövid utakon, mikor papucsban járok a városon belül, de például egy 1000 km-es útnál is le szoktam venni, mert sokkal kényelmesebb, és nem izzad be a lábam. Mondjuk ezért sokan szoktak is nevetni rajtam, de nem érdekel :D

2016. júl. 28. 19:29
 19/22 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat! :)
2016. júl. 28. 21:48
 20/22 anonim ***** válasza:
Én sem vagyok hajlandó másban vezetni, mint lapos talpú kényelmes cipő vagy szandál, a magas sarkút lecserélem a kocsiban. Egyrészt nem nyúzom el a sarkát, masrészt nem vagyok hajlandó a sarok miatt a saját és más életét kockáztatni. Tudod, a féket csak egyszer ne tudd benyomni, mert alácsúszik a papucs, megbicsaklik a sarok, és kész a baj :( a váltócipő jó megoldás :) balesetmentes közlekedést kívanok :)
2016. júl. 29. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!