Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jól gondolom ezt női fejjel?

Jól gondolom ezt női fejjel?

Figyelt kérdés

Fiatal vagyok, mondhatni friss jogosítvánnyal.

Amikor vezetni készülök mindig végiggondolom milyen lábbeli van rajtam... ez mások fejébe is megfordult már?

Nem tudom hogy vagytok vele, de képtelen lennék magassarkúba, papucsba, sőt még vékony talpú csúszós szandálba nyomkodni a pedálokat.

Csak is tornacipőbe, rendes sportcipőbe, szabadidős cipőbe tudok vezetni.

Férfiaktól is kérdezném, hogy simán lehet papucsba vezetni? Nem csúszik le könnyen a pedálról a lábatok?

Lehet csak én vagyok ilyen.. de tartok, olyankor, nehogy gond legyen, hogy balesetveszélyes.

Kíváncsiságból tettem fel a kérdést, ti mit gondoltok? :)

2016. júl. 27. 19:38
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Kedves kérdező hölgy, :)

Szerintem egy férfinek illik tudnia bármilyen cipőben vezetni tudnia, függetlenül attól hogy csizma van rajta vagy sportcipő vagy éppen öltönycipő. Bár a papucs szerintem is hülyeség, bár van ismerősöm, aki simán vezet benne.

Barátnőm képes magassarkúban is vezetni (irodai munka megköveteli) és soha nem volt vele problémája. Bár ő is inkább vmi lapos talpú cipőben szeret inkább vezetni :)

Hölgyeknek mindig javaslom, hogy kényelmes cipőben vezessenek, úgy egyszerűbb.

21/F

2016. júl. 29. 23:21
 22/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megértő, együtt érző és megindoklott válaszokat! :) 18/L
2016. júl. 30. 00:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!