Melyikkel könnyebb előzni? Dízel: 2.2 129 Le,340 nm, átlagfogy: 5,5 liter vagy benzines: 2.5 170 le,220 nm, átlagfogy: 8,5 liter. A nagyobb nyomaték miatt mozgásból jobban megindul a dízel a 340-es nyomaték miatt? A kevesebb lóerő ellenére?
Figyelt kérdés
országúti használathoz kellene, napi 2X40km-re. és két autón gondolkodom, ezek az értékeik. de egyelőre nem bírom eldönteni, hogy benzin vagy dízel. :-) 3 millióm lenne autóra, tehát 2,5 milláért veszek, de nem tudok dönteni.2016. júl. 27. 14:18
11/14 anonim válasza:
Én a mazdát venném, de mentben elfelejteném a dízelet belőle, csak benzinest akkor tartós lesz, ha dízelt szeretnél akkor mondeóba nézz 2.0tdci 136lovasat 100x jobb választás.
12/14 anonim válasza:
"a benzines max akkor fog akkorát ugrani ha visszaváltasz 4-5 ezer fordulat közé"
Igen,mert úgy kell,ha tisztességesen akar előzni az ember.
Persze aki nem szeret/nem tud/fél/azthiszi hogy káros a visszakapcsolás,az vegyen csak dízelt,vagy autómatát.
13/14 anonim válasza:
A dízel alapból erősebb, és igen, mivel nagyobb a nyomaték, jobban meglódul. Én a sajátomat ritkán váltom vissza 6-ból 5-be előzéskor pályán. Alfa 159 2.4 JTDm 5 hengeres, 209 lóerős dízel 400 Nm-el. Mentem már 5.5-ös benzinessel, az eléggé pörgetni kellet és visszapakolni a sebességet benne. Van hogy én is visszarakom, ha hirtelen kell a nagy tempókülönbség, de ha nem hirtelen kell lőni 4-5-6 kamiont, akkor csak odalépek neki és elmegyek melletük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!