Miért jó az egyeseknek ha kormól a Dízel autójuk?
Én is egy régebbi dízelt hajtok, de nagyon minimálisan kormól, mert nincs összevissza állítgatva, nincs benne ilyen-olyan chip stb...
Sokaknak ez miért tetszik?
https://www.youtube.com/watch?v=tHCj7lue8iE
https://www.youtube.com/watch?v=SOSjDfRN7TI
Nekem egyszerűen az autó rossz műszaki állapota jut róla eszembe,nem az,hogy ez most menő lenne vagy ilyesmi.
Kedvencem mikor megáll előttem a pirosnál valami szakadt régi dízel, majd indulásnál nyom egy padlót és úgy kormól mint a veszedelem, majd a 20 év körüli bolond gyerekek örülnek mint...
Ebbe még is mi a jó? Mert egyszerűen nem tudom megérteni.
Vélhetően kevesebben vannak, akiknek tetszik, hogy okádja a füstöt az autójuk, példát is írtál: a "bolond gyerek"
A dízelek többsége nem azért kormol, mert a gazdájának az tetszik, hanem a rossz műszaki állapot miatt: hajtják mert megy úgy is, ha okádja a fekete füstöt, de nem költ rá, mert a felújítás sokba kerül...
Ezt én se értem. Nekem is dízelem van, már túl van a negyed millió km-en és örülök neki, hogy egyáltalán nem kormol, mert ezek szerint még jó állapotban van.
Az ilyen idiótákat odakötötzném a saját kipufogójukhoz miközben lepadlóznám a gázpedált. Had tüdőzzék a jó kis rákkeltő kormot! Az aztán a "menő", ha majd rákos lesz tőle.
Ez csak a húgyagyú Smoke and szarosoknak tetszik, senki másnak.
Persze természetes dolog egy több százezret futott 20-30 éves dízelnél a korom de,hogy az autó elhasználódásából fakadó kormot mi miatt gondolják menőnek, szépnek, jónak fogalmam nincs.
Kedvencem mikor a komolyabb márkákat, benzineseket szidják, itt jöttem rá,hogy bazinagy kisebbségi komplexussal küzdenek.
A második videóba linkelt hülyegyerek a szakadt Fabia-jával érett lenne egy alapos verésre!
Hál istennek élőben én ennyire durván kormoló kocsikkal ritkán találkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!