Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vannak mások is rajtam kívül...

Vannak mások is rajtam kívül akik csodálják az autójuk technikáját, és hogy hogyan tudtak ilyet létrehozni?

Figyelt kérdés

Néha eszembe jut, hogy van ez a doboz, ez az autó, amiben emberek tudnak kényelmesen ülni, csendesen megy, de mégis erősen gyorsul nagyon, és tud zenélni is, és többszázezer km át üzemelnek megbízhatóan, ma reggel gondolkodtam ezen, ezért beültem az autóba és beindítottam a motorját és olyan jó érzés hogy jár, hogy emberek ilyen technikát lérehoztak, aztán kiálltam vele a garázsból kinyitottam az ajtókat, és felvettem a zenét egy kicsit, és 2-3 méterről figyeltem az autót ahogy gőzölögnek a kipufogók alapjáraton és szól kellemesen közben a zene, még a hideg sem zavart.

aztán adtam neki 1-2 gázfröccsöt és visszaálltam.

De annyira csodálom az egész autót, hogy a mérnökök ezt megcsinálták, és lelke van az egész autónak.

ti mit gondoltok, mikor beültök a kocsitokba, ti is csodáljátok?

2016. jan. 16. 13:54
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, én is ilyen bolond vagyok néha, de aztán rájövök, hogy ez normális és több milliárd ilyen cucc van a világon.
2016. jan. 16. 13:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Néha-néha én is elcsodálkozok egy-két dolgon, bár azok nem képzik az autók részét. Járműmérnökként sok mindent nem tudok találni az autókban, amik lenyűgöznek. Inkább a megoldások azok, amik csodálatra méltóak (itt már nem szériagyártású autókról van szó).
2016. jan. 16. 14:45
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Az első autóm egy Skoda 1000 MB volt..azóta még néhány rettenet. Már akkor csodáltam a Nysa buszomat, hogy egy háború előtt kifejlesztett Pobjeda motor így bírja a kiképzést, sőt az 1936-ban kitalált, elfelezett Topolínó motoros 126-os kispolák is...én még használtam kétforintos Timkor gyertyát.

...aztán lapozok egy nagyot..és 2005-ben vettem egy 1.5-ös vvt automata GS szwiftet...azóta százezertől picivel több van benne, de sem gyertyát, sem az automata-váltó olaját nem kellett cseréni...

tiszta dögunalom...

na, ha valaki, én értékelem ezt a műszaki csodát..

(meg a mikrót, meg a mobilt, meg a GPS-t, meg a LED tv-t, meg a wifis total no frost hűtőt, a táviránytású kaput, a mozgásérzékelős reflektort, és még hosszan sorolhatnám..a bökkenő az, hogy én hetven éves vagyok, nekem minden csoda..főleg a kezemben tartott LG G3 (mobil)számítógép)

2016. jan. 16. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!