Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel corsa b 1.4 95-os....

Opel corsa b 1.4 95-os. Valamiert nem megy úgy ahogy kéne 120 km/h a vége. Hol keressem a hibát?

Figyelt kérdés

#Opel #corsa 1.4
2016. júl. 16. 22:34
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Legalább egy videót kellene feltölteni.
2016. júl. 16. 23:16
 2/24 anonim ***** válasza:
Bővebben lehetne?
2016. júl. 16. 23:55
 3/24 anonim ***** válasza:
0%

A lényeget leírta, mi nem érthető?

Megy minden henger?

Nem dadog, rángat a motor valamilyen fordulaton, terhelésnél?

Fogyasztás megnőtt?

Rossz gyertyák, elégett szelepek/szelepülés, kopott gyűrűk, rossz gyújtótekercs/kábelek, megszakító, dugulás, koszos szűrők, stbstb...

2016. júl. 17. 05:06
 4/24 A kérdező kommentje:
új gyertyák,új üzemanyag szűrő.A motor kiporog rendesen szépen indul szépen jár megy minden henger,amikor 5.be váltok még érzem hogy húz de 120 után elfogy.
2016. júl. 17. 08:48
 5/24 anonim ***** válasza:
A lényeget leírta,mi nem érthető? Miért kérdeztél rögtön hármat is ? A negyedikben meg ,felsorold a lehetőségeket,mi alapján komplett motorcserét is lehet javasolni.Biztosan van még valami tünet,ha"valamiért nem megy"-et írta.Ez jó így?:XY gyártmány,XY típus. Nem indul a motor,hol keressem a hibát?Lényeget leírtam mi lehet a baj? Az,hogy egy szerelő is kifaggat helyben a bővebb részletekről,mert nem ő használja azt az autót minden nap.Mi még a neten keresztül nyaraláson készült fényképet sem látunk az autóról,hogy mondjuk meg a hibát?Az így feltett kérdéseknél nem jutunk semmire,ha nem egészítik ki valamivel,(pl:3/4 gáz után nem gyorsul,de nem rágat odáig kiválóan megy stb.)Már most kizártam egy rakás mindent amit te visszakérdeztél. Főleg,ha két három napig nem is válaszol,hogy legalább eltudjunk indulni kizárásos alapon.Láttál rajtunk kívül írni valakit? Az ilyet át is ugorják ,mert alapból vissza kell kérdezni,úgy min te tetted.Ez szól minden kérdezőnek is,hogy bővebb infó kell,mert ebből lehetetlen távgyógyítást csinálni mint a TV-ben,itt meg a neten.
2016. júl. 17. 09:06
 6/24 anonim ***** válasza:
Na mire írásom elküldtem változott a helyzet,van kiegészítés a kérdéshez.
2016. júl. 17. 09:08
 7/24 anonim ***** válasza:
Éppen véletlenül ezt hoztam fel példának kiegészítésként.Megyek a TV-be.
2016. júl. 17. 09:15
 8/24 A kérdező kommentje:
Leirtam mindent amit tapasztaltam annyit nem.ahogy a válaszoló írta hogy a 3/4 gaznal nincs tovább ez kimaradt elnézést érte.Ennyi amit észleltem.
2016. júl. 17. 09:43
 9/24 anonim ***** válasza:
Milyen állapotú a levegő szűrő?Karter gáz,mennyire pipázik?Vasárnap van, esik tudom,de,ha garázsban áll,akkor jó volna tudni egy gyertya képet az újakról.Remélem mentél már vele 10-20km-t.
2016. júl. 17. 09:46
 10/24 A kérdező kommentje:
2000 km van benne olaj csere óta akkor kapott új levegő szűrőt megnéztem tiszta nem rongyos.
2016. júl. 17. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!