Kettesbe betolom a váltót de olyan mintha üresben maradna Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Minden fokozat jól kapcsolható, a kettesbe betolom a váltókart(simán) de hajtás nincs.
Mi lehet a hiba?
#váltó #váltási gond
2016. júl. 16. 18:12
2/9 A kérdező kommentje:
régi suzuki
2016. júl. 16. 18:25
5/9 A kérdező kommentje:
Nem butaságokat vártam hanem értelmes válaszokat.
Nem szart be a váltó mert van mikor összeakad a kettes fokozat is és akkor rendben van hajtás.
Vagyis nem ér össze a két fogaskerék.
Gondolom ez vagy váltórudazat vagy váltó kulissza kopás lesz.
A kuplung hiba is kizárt mert álló motornál is hol bele megy a fokozatba van mikor nem(lehet érezni)
Ugyhogy szerintem ti ketten ne nagyon adjatok tanácsokat autókkal kapcsolatban senkinek mert nem vagytok túl pengék a témában:-D
2016. júl. 17. 10:20
6/9 anonim válasza:
Elég baj, hogy te meg komolyan vetted azt a két választ IQ 0. Talán vidd el a kocsidat egy szerelőhöz, ott szépen elmondod hogy mi a baj, és csinálja is ahelyett, hogy itt kérdezősködsz.
7/9 anonim válasza:
Na te kedves kérdező.Valami baj van a memóriáddal.Olvasd csak el a kiegészítésedet.Vagy idézni kell."Minden fokozat jól kapcsolható,a kettesben betolom a váltókart(simán)de hajtás nincs.Mi lehet a hiba.Más napra meg jött egy igen nem nélkülözhető infó,hogy mégis van kettes,de csak hébe-hóba.Nézesd meg magad.Ez alapján más lett volna a tanácsom és nem a bontót ajánlom először,hogy ott nézzél váltót,ha nem amit te is tudsz.Kapis
8/9 A kérdező kommentje:
Kedves pucoló
Az eredeti kérdésben leírt infók alapján is hülyeség volt az amit írtál.
Ugy hogy nyugodj meg fingod nincs a témához.
De azért lazán rávágtad hogy szar a váltó.
2016. júl. 17. 12:45
9/9 anonim válasza:
Te bevitted volna ingyen javításra valahová,elmondod amit a zöld mezőben leírtál és röhögve kiszaladsz,a szerelő elkezdi keresni a hibát,ami idő( INGYEN ,JÓ SZÁNDÉKBÓL, MI ÍGY CSINÁLJUK A NETEN,) mit te szándékosan elhallgatod .Más nap kaján vigyorral a képeden ,nagy arccal bejelented: tudtam ,de nem mondtam meg. Elárulom neked ,hogy mindketten, a velem válaszolóval következőkben ezt ajánljuk.Ha vállalok motorhibásat arra azt mondom "bontó" és neki látok. Ez nem is lett volna baj.Sok válaszunk ökörködéssel indul és ezt a kérdezők értik ,te és még 2% nem.De a fikzásoddal itt az oldalon és a privátban ,túllőttél a célon.Sokszor kalapálnak ,vagy úgy vesznek mint zsakfQst?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!