Mi lehet a baja a kocsinak? Nem tudok kettesbe vagy magasabb fokozatba valtani es zörög a motor.
Az a kocsi véletlen nem egy Swift? :D
Mi az Menőkém, most már lány vagy? xD
Skoda fabia kombi, nem Swift.
Eleg regota lany vagyok, bar nem is ertem miert irtam ezt ki, csak a sztereotípia igazat növelték..
Noveltem*
Normalis válaszokat kerlek emberek
Nyugi, van egy-két troll az oldalon.
Gondolom leszakadt a motortartó, az okozza a hibát. Apág nem fog megölni, mert nem te vagy a hibás.
"Női tulajtól megkímélten..."
Nicsak, az alfahím, akinek még Sohasem volt semmi baj az autójával. Gyűlölködés helyett inkabb segits rajtam valamilyen tanáccsal, ha tudsz.
Nos amennyire értek hozzá, el kell vinni kasztnishoz aki majd megmondja az árat. Nyilvánvalóan el rohadhatott a motort tartó elem, ezt a kasztnis is csak akkor tudja majd megmondani ha szétbontja ahogyan a javítás árát is.
Magát a motort vissza kell tenni a helyére, az EPC felirat meg nyilvánvalóan ebben az esetben a kuplung hibát jelenti. A motor ahogyan elmozdult a kuplung szerkezet is kimozdult a helyéről.
De ez csak az én feltevésem, nekem csak eddig az ÓCSKA Swiftem van/volt, futómű ugyan volt már lerohadva, de ilyen még, hogy a motor kimozduljon a helyéről még nem volt... pedig az a fránya Swift egy hitvány, megbízhatatlan, papír autó, amiben 100% a halálozási ráta...!
Szia! Nem egy egyszeru javitas lesz, de ha apad egy kicsit is ert az autokboz nem fog leb.szni, mert egyaltalan nem tehetsz rola, hosszu evek rozsdasodasa/anyagfaradasa ez, csak epp nalad jott elo, ugyhogy semmi aggodas ;)
Automentovel kellett hazavitetni? Milyen messze jartal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!