2 vagy 4 ütemű motor?
Az lenne a kérdésem, hogy 2 vagy 4 ütemű motor bírja jobban az 50ccm-es kategóriában? Mik a hátrányaik, és előnyeik?
Van amelyik jobban fogyaszt? Van amelyik hangosabb? Hosszabb utakon milyenek? Visszatérül a 4 ütemű ára valamikor?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Általában a minimum 2L, de tankoltam én már 600Ft-ért is (annyi fért bele).
Ha hosszútávon tervezel, négyütemű. Sokan nem ismerik, és ezért nem veszik. Pedig megbízhatóbb. Még nem láttam olyat, hogy tolnának egy 4 ütemű gépet.
Köszönöm a választ!
Én eddig 10/10 benzinkúton azt láttam, hogy minimum 5liter. Mert azalatt nem mér pontosan! Te nem láttál ilyet? Vagy ez nem igaz? Köszi előre is!
Láttam hasonlót (minimum kiadható mennyiség 2L), sokszor nem is figyelem a kutakat, megfordulok egy pár helyen.
Azt érdemes megjegyezni, hogy 5L alatt is ugyan olyan hibaszázalékkal dolgozik mint 5L felett. Sok eltérés nem lehet, maximum pár centiliter. Annyi meg van a pisztolyban mikor kiveszed, és hagysz is benne valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!