Az Aprilia rs 125-ben hany ütemű?
Figyelt kérdés
Illetve szerintetek melyik 4 ütemű motor ajanlott a magyarorszagi utakra ami egy 80 Kg-is ember alatt megy 120-at.2016. jún. 19. 19:58
1/3 anonim válasza:
Aprilia rs 125 2t
Szerintem 4t ben nem talalsz olyat ami megy 120at es 125ccm es
2/3 A kérdező kommentje:
Az Aprilia rs 125 az mennyire megbizhato motor mert sokmindent hallottam rola valaki aztmondja hogy hibatlanul müködik valaki meg hogy folyamatosan szervizbe kell vinni! Melyik az igaz en szerintem megbizhato motornak tünök de meg nemvoltam egy Aprilianak sem a tulajdonosa ezert kerdezlek titeket! Illetve mi a különbseg a 2t es a 4t motor között mivel jobb az egyik a masiknal? (ilyenkor gondolok a sebessegere,gyorsulasara,fogyasztasara,megbizhatosagara stb.)
2016. jún. 19. 21:17
3/3 anonim válasza:
Ugyanakkor ccm ben a 2t gyorsabb/ porgosebb viszont sokat fogyaszt
A 4t kevesebbet fogyaszt tehat ha kozuton szeretned hasznalni naponta akkor 4t
Rs 50 be am6 blokk van amit tobben dicsernek mint akik azt mondjak hogy nem jo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!