BMW e46 320i 900e-ért?
arra számíts,hogy nem annyi km van benne,ha kereskedőtől veszed :D
Amíiket leírtál ezek így jónak hangzanak.Benzinesnél szerintem annyira nem hal le gyakran a lendkerék.
Ebben az árban a bontószökevény állapotúakat tudod megvenni. Valami disznóság biztos hogy van a dologban ha ennyi.Ebben az árszintben csak olyat láttam eddig amit már bontani kellett volna és nem egyben eladni. Már kezd felfelé menni a jobb E46ok ára és ehhez képest is ez már olcsó.
Valós rendben tartott ugyanilyeneket sokkal drágábban árulják. Nem csak a BMW-hez, hanem bármilyen alsó-középkategóriás vagy középkategóriás autóhoz képest is eléggé szabadulóáron akar tőle megszabadulni a nepper.
Nem rohad? Nézd meg jobban. Leginkább lehet hogy már karambolos volt és újra van kikalapálva gittelve és festve.
Nem zörög a motorja? A sűrű olaj csodákra képes.
A klíma megy? Nem különösebben csoda, a nepper olcsón megtöltette és addig úgyse szivárog el amíg egy madár meg nem veszi.
A lendkerék biztos le van hegesztve és hagyományosként üzemel.
Még ha vett hozzá a nepper rossz minőségben nyomtatott szervizkönyvet akkor sem hinném el amit állítanak róla. Ennyire szokták visszatekerni 460e km-ről amikor Németországból bevitték Magyarországra. A vezérlést is csekkolni kell és talán már cserélni is, ha 230 van benne, vagy ha 460 akkor is. Ugye mondott olyat is a nepper, hogy női/orvos/mérnök/vállalatigazgató/plébános/nyugdíjas volt az előző tulajdonosa?
Én még 1998-asból is az éppen már vállalhatóbb darabokat bőven 1 millió felett szoktam látni. De kinek mi a jó, van akinek már az is jó, ha nem látni ki az autó alján és el lehet vele csattogni legalább egyszer valamerre.
Az ilyen árba kerülő autókat a németek is úgy adják el hogy azt gondolják, hogy a vevő bontásra veszi. Aztán nem, a nepper beviszi Magyarországra, egy kicsit vonzóbbá teszi és rámelegíti egy gyanútlan balekra.
Ennyi pénzből inkább E36-ok között vannak vállalhatók.
Vagy egyszer kifizetsz egy nagyobb összeget egy jó autóra és akkor később alig kell rá költeni,
vagy veszel egyet olcsón, aminek jönnek elő a bajai, költeni kell a motorjára, futóművérre, karosszériájára és még úgy sem lesz jobb mint az egyszeri drágább autó. Mert egy 900e forintos Bmw olyan pénztemető lesz, hogy többet se veszel utána.
Ha nagyon nincs jobbra pénzed, vegyél Opelt, jobban jársz.
Vajon miért állhat ott régóta? A klímafeltöltés meg percek alatt megvan, némelyik neppernek saját felszerelése van hozzá...
Mindegy, vedd meg, te gondod lesz. Csak jót akartam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!