Helo Kocsi vétel előtt állok és mindenképp bmw-t szeretnék venni és csak benzineset. Az a kérdésem hogy 318i (143Le) vagy 320i (150Le) vagy a 320i csak a 2.2-es 170 Le-s változatot vegyem? E46 szériában gondolkodom csak!
Szervíz tapasztalatokat és fogyasztási adatokat várnék bmw- tulajdonosoktól!
Köszönöm!
Van sok fórum ami a véleményénezés és tapasztalat megosztásra van létre hozva.
Szerviz tapasztalatokat is nézd meg, ha jót akarsz magadnak!
Egy E46 330i-t kaptam kölcsön eladás előtt 4 éve, és egy élmény volt azt (is) vezetni. Pécs-Budapest oda-vissza.
Sorry! Nem kelletem fől teljesen, keverem a szezont a f@sommal! ;)
Összemosódnak a dolgok, kábán és közvetlenül az ébredés utáni félórában. - de később korrigálok. És erényem ezt így felvállalom.
Volt szerencsém idén sok más BMW, MB és más autó közt, E46-ot is vezetni és a legtöbbet csúcs motorral, közel full extrásan és jellemzően eladás előtt.
És jellemző út a Pécs-Budapest oda-vissza.
Ébredés után számokkal bajban vagyok, ezért sem lettem orvos mint anyám félcsaládja, és Pécsen az a szakmát tanuló ikerhúgom. Meg olyan vagyok, mint egy kicsit részeg. ;)
Amióta meg van a jógsim kb. nincs olyan BMW, MB amit 4 évesen nem vezettem, csak olyam amiből csak idősebb van.
De vezettem E46 330i-t is igaz azt jóval idősebben, ráadásul ezt többször is. Apja nem adta el, fia autója lett, aki egy jó haverom.
Szintén a jellemző Pécs-Budapest oda-vissza útvonalon.
Helo
2001-2004 évjáratot nézem max 1.5 milliót szánok rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!