Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Semmi aram a kocsiban valakine...

Semmi aram a kocsiban valakinek volt mar ilyen?

Figyelt kérdés
elmentem vakaciora itt hagytam az automat 2 hetre, ma gyujtanam be de semmi elektromossag benne.. se kijelzo se fenyszorok meg kozponti zar se duda... akku problema lehet??

2016. júl. 4. 17:35
 1/6 anonim ***** válasza:
lemerült az akksi
2016. júl. 4. 17:40
 2/6 A kérdező kommentje:
en is erre gondoltam csak nem lattam meg ilyet hogy meg a motort se porgetne meg hogy tenyleg semmi elektromossag nincs..
2016. júl. 4. 17:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Teljesen lemerült.
2016. júl. 4. 18:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Bakker, h csak kicsit merül le, már nem pörget, de a duda megy. Meg a helyzetjelző is. Az indítómotor nagy áramot vesz fel.

Mérd meg az akkud feszültségét multiméterrel. A teljesen feltöltött akku 12,7V- ot kell mutasson.

2016. júl. 4. 20:02
 5/6 veterán vas ***** válasza:

Nem maradt valami bekapcsolva?

Rádió, belső világítás , csomagtér világítás.

Esetleg elszennyeződött akkusaru. Vagy öreg az akku és nem bírta a két heti állást. Az is lehet, hogy kiszárad és megrogyott.

Bármi lehet.....

2016. júl. 4. 20:56
 6/6 A kérdező kommentje:
legjobban annak orulnek ha rajta maradt volna valami... de en meg ilyen teljes teljes aku lemerulesrol nem hallottam, holnap megbikazom remelem csak az aku es nem valami komolyabb...
2016. júl. 4. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!