Egy 5 hónapos babát, hogy kötsz le órákra kocsiban? Sajnos orvoshoz kell mennünk, ami tőlük több órányira van. Esetleg ven valakinek tapasztalata?
Mi minden hónapban utaztunk 8 órát anyumékhoz a baba 6 hetes kora óta.
Játékokat vittünk, ha kellett énekeltem neki, ha kelett megálltunk és megszoptattam. ÉS reménykedtünk, hogy a nagyját alvással töltse.
A mi babánk nem volt 4 hós, mikor sajnos el kellett utaznunk vele egy fontos orvosi vizsgálatra. 180 km volt az út. A kislányom szinte végig aludt. Mikor nem, akkor zenélős, csörgős játékokkal foglaltam le. Kényelmes ruhába öltöztettem, sem melege nem volt, és nem fázott.
Ne aggódj, semmi gond nem lesz!
Anyósék 3 órányira laknak, még 2 hós se volt a fiunk, mikor először útra keltünk. Kezdetben sokat aludt, ma már jó esetben egy félórára ájul be, mindegy mikor indulunk. Vigyétek a kedvenc játékokat, esetleg valami újat, ami valószínűleg érdekelni fogja: tekerhető, csörög-zörög, kattog. Ja, és készülj gyerekdalokból. Én már simán végigénekelek 1-2 órát dalismétlés nélkül. :-)
(Erre alszik el legjobban a kocsiban.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!