Olyan 300 és 450 ezer ft körül akkarok venni kocsit:S első autó lesz. Miet ajánlatokk. néztem suzukit, hondákat. Ww. De segitsettek mit ajanlotok. Miket nézekk/érdeklödjek? . Is.
én októberben fogom megvenni az első kocsimat, ugyanilyen árkategóriában gondolkozva és tapasztalataim szerint eddig a legjobb használt autó ilyen árban a Daewoo Matiz!
Nekem tetszik a formája is, olyan kis pici nőies, nem fogyaszt sokat, megbízható, első kocsinak tökéletes!(számomra legalábbis)
Pontosan Opel F astra!!! legjobb 1.4-es benzinest vegyél 60Le! 1997-es évjárattól vedd mert az már egy jó széria. 6 literrel beéri alkatrész van hozzá dögivel és sok cirkál belőle az utakon :) Dízelt ne vegyél mert azok céges autók voltak és 500.000km is van bennük. amiben 180.000km van nyugodtan megveheted. Rozsdálni a hátsó ablak alatt fog, de lehet olyat is venni ami már meg van csinálva. nekem is volt 3 évig ilyen kocsim bár az 1.7-es volt 260.000km-t tettem bele és SOHA NEM VOLT BAJA. Linkelek neked olyat amik jó darabok. (próbáld nyugdíjastól venni, de mindenképpen magánszemélytől mert ami kereskedésben van azon tekergették a km órát, mert ezekben nem digitális van még :) a szervizkönyve meglegyen!!!) ez még a régenni széria:
ez egy 1.6-os 101 Le-s
ha rám hallgatsz akkor olyasmit keresel mint az 1. link :)
értékelj ;)
Nekem is Suzukim van (1. kocsi), tényleg papírból van, de a télen kicsit összetörtem és ilyen árban ekkora sérülést semmilyen autón nem tudtam volna kijavítani. Szóval a lényeg, hogy elég olcsó hozzá a bontott alkatrész.
8Illetve ami még fontos, hogy strapabíró a motorja)
F Astra
nekem az első autóm egy 2 ütemű kombi Trabant lesz.
De én értek a szereléséhez szóval nekem ez hobbíautó is lesz :D
ha meg nem megy ottvan anyám kocsija :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!