Elsőnek a kettő közül pont tökéletes az MB, ha valóban sérülés és meghibásodás mentes.
Bár Pappas-ékat messzire elkerülném utána, ahogy a másik "jópofa" helyet, a Kárpát utcát is.
Nekem ötödik autóm van szállítás alatt kb. ilyen értékű, és azt júliusban hozzák a gyárból. Ez lesz az első új autóm.
Bár az első négyet sem törtem.
"nagyon távol áll tőlem a menőzés."
Aha....
Jah, hogy nem akarsz menőzni, nézted az új Dacia Duster-t egy álom, csomó minden extra benne van!
Nem az a baj, hogy menőzni akarsz, de legalább ne add hozzá a hülyét!
Audi-t meg Mercedes-t nem az néz aki csak úgy A-ból B-be elmenne! Igenis egós vagy, ami nem baj, de ne játszd meg magad!
Én is egós vagyok, de nem hazudom le az égről, hogy nem akarok menőzni!
Azért prémium autó a prémium, mert az is nyújtja.
A lábbal nyitható csomagtér ajtót kapok az autómba, és harmat friss tiszta levegőt a dugóban is.
Jobb kárpitot mint egy jó néhány milliós ülőgarnitúránál, és luxus autót idéző váltott egy 3-as BMW-be is.
Nem itt "élek és halók" Budapesten.
Nincs szándékomba kimenni, pedig tudok németül gyerekkorom óta.
Ide köt a család, és a családi vállalkozások.
De Münchenben szoktam szezonálisan bevásárolni. Mert vicces kompromisszum nélkül, az úti költséggel együtt is sokkal olcsóbb, és nagyobb a választék is.
Lehetséges, hogy két évre majd kimegyek egyetem után, de utána visszajövők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!