Ti melyiket vennétek meg inkább első autónak? Többi lent!
Szerintem mind2 eleg jo, konnyen butykolheto, egyszeru gep.
A fogyasztas Trabi mellett szol, a Lada mellett meg ott van az hogy kenyelmesebb, nagyobb, kevesbe papir verda, viszont ellene szol a relative magas fogyasztasa.
En szerintem a Lada nyerobb.
Sosem értettem hogy minek öreg ótvart venni csak mert nem keleti. A keletihez olcsó még mindig az alkatrész.
Én a ladát választanám, a trabi életveszélyes és nem megy. Hátránya hogy 10 litert eszik kb. De 9-et minimum. Meg a hátsókerékkel télen nem szabad annyira bátorkodni kezdőként.
Nem véletlenül szeretik az amatőr versenyzők a ladát. Jól fekszi az utat, masszív, és ha árokba teszik, fillérekből kapni kaszni/futómű elemeket.
Hozzáteszem én sem vettem sosem ladát, de öreg lepattant mantát meg amik az én időmben voltak olcsón azt pláne nem. Akkor 2-es golf, meg scirocco ment, de ha ezt nem tehettem volna meg akkor inkább lada mint egy kirohadt lyukas roncs.
Lada: 200, százat, max kétszézat rádobsz, és tuti egyben van.
A régi sciroccomat gondoltam 10 éve hogy rendbe hozom. Kiszámoltam, 500 ezer lett volna és akkor semmi extra nem volt benne. És még nem is volt szanaszéjjel rohadva, sőt már lefújtam, kijavítottam a kasztnit.:S
Ja, dobozba zárt MZ-blokk.:D
Ezt mondtuk régen.
Ladával is lehet elérni rendes fogyasztást, igaz eléggé át kell alakítani egy-két dolgot. Talán 2107-es karburátorral lehet elérni a legkisebb fogyasztást, bár ott van még a 2105-ös Solex is. Ezekkel autópályán 100km/h tempó mellett 6,5-7 litert eszik meg 100km-en. Városban ez olyan 9 liter körül van.
Még egyszer ismétlem, gyárilag ennél több, ez csak módosítással érhető el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!