Akarok venni egy 125-ös motort és nemtudom hogy enduro vagy gyorsasági? Mindm kettö vonz elöbb inkább csak az enduro vonzott de most hogy jobban megnéztem már elkezdtem érdeklödni a gyorsasági iránt.
Figyelt kérdés
Az akarnám hogy érveket és ellen érveket irjatók elöreis köszönöm!2016. jún. 17. 14:28
1/3 anonim válasza:
Az endúrót rosszabb minőségű utakra is viheted,pl földút, a gyorsaságit nem.
Gyorsasági nagyobb távolságnál kényelmetlen az endúróval szemben.
2/3 BiTOPro97 válasza:
Előző jól írja. Amúgy az is nagy kérdés, milyen motoros gyakorlatod van?
Én pont 125-ös enduro-val versenyeztem. De utcára gyorsaságit vettem ma már. Igaz én naked bike rajongó maradtam.
Az enduro-val kb. olyan érzés kezdetben utcán menni, mintha a nyakadban ülnél. ;)
3/3 BiTOPro97 válasza:
Gyorsasági nagyobb távolságnál kényelmesebb, az endúróval szemben. - mert rosszul olvasok is néha. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!