Fiúk! Melyik lányt néznétek meg inkább? A chopperest vagy akinek gyorsasági motra van? Illetve szrintetek melyik kényelmesebb?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 2. 09:18
1/8 anonim válasza:
A chopper nyilván kényelmesebb, ezt azt hiszem kevés motoros vitatja, de a motorválasztást jó esetben, nem annak kéne megszabnia hogy vajon ki mennyire nézi meg az embert rajta.
2/8 anonim válasza:
Chopperes általában valami rocker, azokat pedig nem szeretem, de ez ízlés kérdése :D Úgyhogy inkább a gyorsaságis.
3/8 anonim válasza:
Mivel ritkan latok motoron lanyt, igy szamomra teljesen mindegy milyenen ul, altalaban "megbamulom" oket.
4/8 anonim válasza:
Ja kenyelmessegnel egyertelmuen a chopper.
5/8 anonim válasza:
Ott a gond ha egy lánynak motor kell ahhoz hogy megnézzék. :D
Amúgy meg totál mindegy, ha jól néz ki, motor nélkül is szívesen megnézem. :D
6/8 A kérdező kommentje:
Ohoo :)) én ezt úgy értettem, hogy hátrányt jelent-e valamelyik ill melyik inkább a figyelemfelkeltőbb.
2016. ápr. 2. 21:41
7/8 anonim válasza:
Nekem a chopperek alapból jobban bejönnek, szóval ha azon ül inkább megnézem. :)
22F
8/8 anonim válasza:
én barátnőmet egy Ducati 848-on ismertem meg, nekem is olyan motorom volt. Amúgy a chopper kényelmesebb, a sportmotor meg fiatalosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!