Kb 60 kg vagyok. Nagymotort szeretnék magamnak a jövőben,600 3cm legalább, gyorsasági. Van tapasztalata esetleg valakinek? Lehet ebből gondom?
Figyelt kérdés
Nem gondolom magam gyengenek, raktárosként dolgozom, elég sokszor emlegtek 20+ kilós ládákat, viszont nem vagyok nagydarab az biztos2016. jún. 13. 13:26
1/4 anonim válasza:
Súlyt "soha" sem kell tartanod, nem kell emelgetni a motort.
Nyilván ha megállsz, akkor leteszed a lábad, de észre sem veszed, mert nem nehezedik súly a lábadra. Gond, akkor lehet, ha XY okból nem függőlegesen áll a motor, akkor érvényesül az az átkozott gravitáció és megpróbál eldőlni a vas.
Nem kell aggódni, náladnál könnyebb és ha jól sejtem jóval alacsonyabbak is nagymotoroznak és nincs semmi problémájuk.
Óvatosnak kell lenned az első hónapokban, amíg kiismered a gépet, de ha eszednél vagy, akkor nem lesz probléma.
2/4 anonim válasza:
A sportmotorok nem éppen magas embereknek valók, hanem alacsonyaknak, persze határon belül hogy azért leérjen a cipő orra hogy megtudd támasztani magad.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek! :)
2016. jún. 13. 16:15
4/4 anonim válasza:
20evesen kb en is 60 max 65 kg vtam es 600as zzr-t vettem. o benne meg van anyag 275kg. ugyhogy vehetsz folrg ha fiatalabbat veszel azok max 200kg. csak ha tolod akkor erzed hogy nehez vigyazni kell vele meg szokni az biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!