Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kb 60 kg vagyok. Nagymotort...

Kb 60 kg vagyok. Nagymotort szeretnék magamnak a jövőben,600 3cm legalább, gyorsasági. Van tapasztalata esetleg valakinek? Lehet ebből gondom?

Figyelt kérdés
Nem gondolom magam gyengenek, raktárosként dolgozom, elég sokszor emlegtek 20+ kilós ládákat, viszont nem vagyok nagydarab az biztos

2016. jún. 13. 13:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Súlyt "soha" sem kell tartanod, nem kell emelgetni a motort.

Nyilván ha megállsz, akkor leteszed a lábad, de észre sem veszed, mert nem nehezedik súly a lábadra. Gond, akkor lehet, ha XY okból nem függőlegesen áll a motor, akkor érvényesül az az átkozott gravitáció és megpróbál eldőlni a vas.

Nem kell aggódni, náladnál könnyebb és ha jól sejtem jóval alacsonyabbak is nagymotoroznak és nincs semmi problémájuk.

Óvatosnak kell lenned az első hónapokban, amíg kiismered a gépet, de ha eszednél vagy, akkor nem lesz probléma.

2016. jún. 13. 14:28
 2/4 anonim ***** válasza:
A sportmotorok nem éppen magas embereknek valók, hanem alacsonyaknak, persze határon belül hogy azért leérjen a cipő orra hogy megtudd támasztani magad.
2016. jún. 13. 15:49
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm Nektek! :)
2016. jún. 13. 16:15
 4/4 anonim ***** válasza:
20evesen kb en is 60 max 65 kg vtam es 600as zzr-t vettem. o benne meg van anyag 275kg. ugyhogy vehetsz folrg ha fiatalabbat veszel azok max 200kg. csak ha tolod akkor erzed hogy nehez vigyazni kell vele meg szokni az biztos.
2016. jún. 13. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!